(P) Ghid SHARP: Cum aleg frigiderul potrivit pentru locuință?

(P) Ghid SHARP: Cum aleg frigiderul potrivit pentru locuință?
Pro TV

Identificarea electrocasnicelor potrivite pentru locuință poate avea un efect incredibil asupra calității vieții.

Dacă ați locuit vreodată într-o casă cu aparate care nu funcţionau cum trebuie, slab concepute sau pur și simplu vechi, iar apoi ați făcut un upgrade, aţi simțit cu siguranță diferența.

Dacă te enervezi când iei o băutură din frigider pentru că nu e suficient de rece sau vezi că fructele pe care le-ai cumpărat aseară au început deja să se altereze, poți să începi să te gândești că respectivul aparat nu-ți mai satisface nevoile. Cu siguranță nu știai că în cursul unei zile deschizi frigiderul de cel puţin 20 de ori şi nu este sănătos să te enervezi de fiecare dată, dacă anumite lucruri nu sunt în regulă. Pe de altă parte, situațiile de acest tip sunt momente bune în care poți lua deja în calcul faptul că trebuie să-ţi reînnoieşti aparatul.

1. Primul pas pe care trebuie să-l faci în alegerea unui frigider este să-ţi dai seama ce dimensiune se va potrivi în bucătărie. În prezent, din ce în cei mai mulți oameni încep să fie interesați de frigiderele de tip double french door pentru că arată elegant, păstrează fructele şi legumele la nivelul privirii, iar accesul se face foarte ușor. În locuinţele de la bloc, unde există un spaţiu mai mic, modul în care se deschid ușile frigiderului poate împiedica funcționalitatea bucătăriei, tocmai de aceea este recomandat un frigider clasic cu două uşi.

În ciuda popularității crescute a modelelor french door, combinele frigorifice sunt în continuare cel mai popular tip de frigider vândut, potrivit informaţiilor oferite de retaileri. Un model de frigider care poate satisface atât nevoia de spațiu, dar și de funcționalitate este combina frigorifică SHARP SJ-BA35GHXI2-EU. Din punct de vedere al designului, acest aparat este potrivit atât pentru amenajarea bucătăriilor moderne, cât şi a celor clasice, retro sau rustice.

Citește și
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

TIPS:

Dacă înlocuiţi frigiderul actual puteţi să vă cumpărați unul nou cu o lățime similară. Măsurați lățimea, adâncimea (de la perete până la fața frontală) și înălțimea frigiderului actual.

Pentru a monta un frigider clasic, nu uitaţi să lăsați cel puțin un centimetru suplimentar în părțile laterale, sus și spate, pentru o ventilație și circulare adecvate a aerului. Frigiderele SHARP nu au, însă, nevoie de spaţiu adiţional pentru deschiderea uşilor. În plus, aparatele se pot așeza şi aproape de perete, datorită modului în care sunt concepute.


2. Dincolo de spaţiul alocat în casă, contează foarte mult şi spaţiul de depozitare din interiorul aparatului, iar o capacitate de stocare de 564 de litri, cum are frigiderul SHARP SJ-BA35GHXI2-EU, ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru o familie de 3-4 membri. 

TIPS

Alegeți un aparat care vă permite ajustarea temperaturii pentru o utilizare cât mai eficientă a spațiului. De exemplu, în frigiderul Sharp, temperaturile congelatorului și ale frigiderului se pot regla independent, în funcție de necesitățile fiecăruia.

3. După dimensiuni, alegerea unui frigider depinde de stilul de viaţă. De exemplu, o familie de vegetarieni are nevoie de un frigider cu mai mult spaţiu de depozitare pentru produsele proaspete, lucru care ar fi o pierdere pentru o familie a cărei alimentaţie se bazează pe carne şi preferă alimentele congelate. Frigiderul SHARP SJ-BA35GHXI2-EU le îmbină pe ambele şi vine dotat cu ZeroDegreeZone, funcţie care creează condiţiile optime pentru menţinerea prospeţimii chiar şi a cărnii de pește pentru perioade mai lungi. În plus, funcţia OptiFresh permite ajustarea nivelului de umiditate pentru a ajuta la conservarea fructelor şi legumelor. Mai mult decât atât, frigiderul şi congelatorul previn depunerea gheţii şi transferul mirosurilor dintr-un compartiment în altul prin funcţia AdvancedNoFrost.

TIPS

Vă puteţi monta un filtru „E-filter”, care ajută la anihilarea etilenei şi a mirosurilor neplăcute din frigider. Eliminarea etilenei din frigider menţine fructele şi legumele mai proaspete, încetinind procesul de coacere.

4. Un alt factor important de luat în considerare este adaptabilitatea rafturilor și sertarelor. Rafturile glisante și cele care se pot ajusta vă oferă o flexibilitate mai mare în modul de configurare a frigiderului.

Tips

Într-un frigider SHARP, cum este modelul SJ-BA35GHXI2-EU vă puteți ajusta sertarele de pe uși pentru a crea mai mult spațiu pentru recipientele mai mari. Înălțimea se poate ajusta chiar dacă rafturile nu sunt goale.

5. Designul

Este recomandat ca finisajul frigiderului să fie din inox, material care se încadrează uşor în orice decor. Frigiderul SHARP SJ-BA35GHXI2-EU este construit din finisaje rezistente care nu permit imprimarea amprentelor pe suprafaţa lui.

TIPS

Pentru o armonie a bucătăriei este recomandat ca toate aparatele să fie de la acelaşi brand, deoarece culorile şi texturile pot varia între producători.

6. Prețul poate fi unul dintre cele mai importante puncte, poate chiar cel decisiv. Calculați-vă bugetul, iar apoi puteți studia piața. Dacă exigențele cresc, iar bugetul nu este foarte mare, puteți lua în calcul și achiziționarea unui frigider în rate. Important este să nu vă zgârciți atunci când faceți o astfel de achiziție pe termen lung. Prețul plătit pe tehnologie și inovație se va regăsi negreșit în calitatea experienței pe care un utilizator o are cu un astfel de frigider.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.