(P) Demonstratie Orange despre cum tehnologia 5G va revolutiona mondul in care comunicam si traim


Ultimul update: Duminica 18 Iunie 2017 07:21
Data publicarii: Joi 15 Iunie 2017 21:43
Categorie: Advertoriale

Orange Romania, liderul pietei de comunicatii mobile, a demonstrat astazi modul in care conectivitatea neintrerupta si viitoarea tehnologie 5G vor revolutiona modul in care comunicam si traim.

Demonstratia a avut ca scop aplicabilitatea acestora intr-unul dintre cele mai importante domenii, medicina.

Orange isi consolideaza angajamentul de a promova inovatia. Pentru a putea oferi un cadru cat mai amplu zonei de cercetare, Orange anunta astazi lansarea programului Orange Fab, un accelerator pentru start-up-urile care au deja prototipuri dezvoltate.

Prin Orange Fab, start-up-urile au acces la resurse variate, de la cele mai noi tehnologii, pana la programe de mentorat. Obiectivul acestui program este de a incuraja lansarea de noi produse si tehnologii ale caror beneficii sa imbunatateasca viata clientilor. 

Alaturi de Symme 3D, start-up partener Orange Fab, Orange a ilustrat aplicabilitatea unei imprimante 3D. Aceasta imprimanta printeaza celule stem vii si produce tesut organic in laborator. Cu tehnologia 5G, laboratorul medical devine mobil, fara latenta, in timp real.

Pentru a aduce cat mai multe beneficii clientilor sai, Orange investeste constant in inovatii. In 20 de ani a dezvoltat o retea puternica, sustinand constant zona de inovatie si cercetare.

Tags: orange,

VIDEO PROTVPLUS.RO