(P) De ce să folosești flori de plastic pentru decorațiunile de Sărbători?

Ultima actualizare: 17-12-2019 12:52
(P) De ce să folosești flori de plastic pentru decorațiunile de Sărbători?

Pentru mulți dintre noi, sezonul sărbătorilor este sinonim cu sezonul musafirilor.

La masa de Crăciun, dar și în perioada din jurul acestei sărbători, familiile și prietenii se reunesc, iar de aceea, dacă vrei să construiești o atmosferă caldă și primitoare, vei fi preocupat și de ambianța locului în care îți primești invitații.
În timpul iernii, florile naturale sunt greu de îngrijit și de păstrat în casă.

Dar acum poți opta pentru flori de plastic, întrucât acestea vor îndeplini același rol ca suratele lor naturale. Ele își păstrează aspectul plăcut, nu necesită atenția ta permanentă și creează o ambianță agreabilă pentru spațiul în care ai nevoie de puțină culoare.

Flori de plastic cu aspect veritabil

 

În trecut, reputația florilor de plastic nu era una tocmai fericită, însă acest lucru se întâmpla din cauză că, acum câteva decenii, erau ușor de depistat ca fiind false. Datorită materialelor folosite în zilele noastre, mult mai calitative si cu aspect realist, aceasta este doar o problemă de domeniul trecutului.

Acum este foarte greu să faci diferența între flori de plastic și flori naturale, nu puțini fiind cei care raman surprinși de frumusețea unui și aspectul fresh al unui buchet artificial. La magazinul online LeafShop.ro vei găsi flori de plastic de cea mai bună calitate și cu un aspect realist, la prețuri atractive pentru bugetul tau, astfel incat sa ai cele mai frumoase aranjamente florale în casă, de Sărbători.

Care sunt avantajele de a folosi flori de plastic pentru decorațiuni?

1. Au costurile reduse

Florile sunt, în general, produse scumpe, atunci când vorbim de cele ce trebuie tăiate, prearate și aranjate în buchete. Cu flori de plastic, însă, ai avantajul că nu vei cheltui nici pe departe la fel de mult și, în caz că te plictisești de un anumit aranjament floral, nu vei avea mustrări de conștiință să cumperi altele și să le înlocuiești pe cele vechi.

2. Rezistă foarte mult

Să cumperi flori și acestora să le cadă din petale încă dinainte să le așezi în spațiul lor destinat este un coșmar de care vei uita complet când vei folosi flori de plastic. Cu acestea din urmă poți construi decoruri, practic, permanente în locul în care dorești, pentru că, atât timp cât le vei asigura o minimă mentenanță, aceste aranjamente pot dura chiar pe viață.

3. Se obișnuiesc cu orice climă

Gata cu grijile legate de flori și comportamentul lor diferit în funcție de fiecare anotimp! Când ai flori de plastic, acestea nici nu înfloresc, nici nu se usucă în funcție de temperaturi. Și mai mult, poți alege orice tip de flori, în afara sezonului lor de creștere, atât timp cât acelea sunt cele pe care le dorești.

4. Sunt ușor de transportat

Prin rezistența lor, florile de plastic vor putea fi supuse la orice fel de condiții atunci când le vei muta dintr-un loc în altul. Nici forma, nici culoarea lor nu vor avea de suferit , iar tu le vei putea muta după bunul tău plac unde dorești și unde consideri că se potrivesc cel mai bine în decorul casei tale.

5. Sunt hipoalergenice

În caz că ai alergie sau oricare din invitații tăi nu se simte confortabil în preajma florilor și plantelor din apartament, nu trebuie să îți mai faci griji. Dacă vei folosi flori de plastic, toate posibilele alergii vor fi inexistente. De asemenea, nici oamenii sensibili la mirosurile puternice, pe care florile uneori le pot produce, nu vor avea probleme.

Așadar, dorești să creezi o atmosferă de vis pentru sărbătorile de iarnă? Vrei să fii sigur că florile pe care le alegi în planul tău decorativ vor fi rezistente și vor avea un aspect cât mai real? Descoperă pe LeafShop.ro care sunt cele mai frumoase buchete din flori de plastic și aranjamente florale pe care le dorești pentru casa ta și construiește-ți ambianța mult dorită în sânul familiei de Crăciun!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO