(P) Cum sunt firmele avantajate de colaborarea cu o firmă de contabilitate precum Contabuc

Ultima actualizare: 09-09-2020 12:07
contabilitate

Legea nu prevede o obligativitate a firmelor mici de a avea la activ și o colaborare cu un contabil, totuși este de preferat.

 

Toată lumea știe că acest domeniu este o mare bătaie de cap. Mai cu seamă când vă doriți să faceți lucrurile profi, ca la carte, recomandarea este de a căuta o firmă de specialitate ce vă poate oferi servicii diverse.

Spre exemplu, Contabuc vine cu oferte personalizate. Tarifarea este condiționată de tipul de firmă, astfel că nu veți plăti mai mult, mai ales când sunteți la început de drum.

Servicii oferite de Contabuc

 

Un prim avantaj al celor care decid să colaboreze cu Contabuc se referă mai întâi de toate la ofertele variate. Astfel, în ceea ce privește nișa de servicii contabilitate sunt acoperite toate subdomeniile - resurse umane, fiscalitate de asemenea.

Regăsim în această echipă personal calificat care va desfășura activitate completă privind raportările lunare și nu numai, anuale sau după caz, care va oferi inclusiv asistență pentru situația diverselor acte întocmite. Expertizele contabile sunt și ele parte din această listă de servicii. În completare, căci o firmă fie ea și mică, un startup tot are angajați, resursa umană trebuie gestionată. Iar aici vorbim despre foi de pontaj, calcul și evidență salarială, despre declarații anuale, acte adiționale și chiar și contracte de muncă întocmite corespunzător.

Nu în cele din urmă, partea de fiscalitate este la fel de complexă și aici vorbim despre controale și asistență în astfel de cazuri, despre obligațiile de plată, despre impozitele datorate către stat ce vor fi în evidența expertului contabil cu care veți colabora.

Pentru toate acestea sau pentru fix serviciile de care aveți parte, Contabuc va poate fi de ajutor. Aparte de disponibilitatea serviciilor, vorbim despre oferta de preț adaptată. Cel puțin în cazul firmelor mici recent înființate, prima lună de colaborare este scutită de plată. Ulterior prețurile diferă în funcție de statutul firmei - plătitoare sau nu de TVA, mică, mijlocie sau firmă complexă ce face parte din nișa de prestări servicii, comerț sau producție.

Alte avantaje pentru clienți

 

Poate că una din cele mai frecvente și mari temeri este de a găsi un contabil care își face treaba pe jumătate. Când sunt controale sau pur și simplu din dorința de a cunoaște în detaliu cum merg lucrurile, orice deținător de firmă, chiar și un PFA, va dori să aibă o colaborare deschisă cu cel angajat drept contabil.
Contabuc dedică părții de consiliere și de comunicare o importanţă binemeritată. Pentru clienții săi asistența este gratuită, oricând în intervalul orar de funcționare, online sau telefonic.

Contabilii parte din această firmă vin cu un istoric îndelungat ca activitate în această nișă, astfel că vorbim din start de avantajul de a colabora cu profesioniști. Contabuc dispune de departamente separate pentru fiecare sector de activitate, iar controlul intern specializat este asigurat de un expert contabil judiciar.

Firma funcționează legal și optim când în spate funcționează echipe de specialiști, iar dintre aceștia un contabil expert nu poate lipsi. Pentru doritori Contabuc își detaliază ofertele și în cadrul paginii oficiale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO