(P) Cucerește-l din priviri cu o pereche de gene false

Ultima actualizare: 05-06-2019 11:05
gene false

Majoritatea femeilor recunosc că genele false sunt un artificiu incredibil de frumusețe, la care poți apela cu încredere, de fiecare dată.

Indiferent de momentul în care le porți, ziua sau seara, genele false oferă intensitate privirii, precum și o notă de eleganță machiajului.

Poartă-le cu încredere și toate privirile se vor întoarce să te admire. Așadar, pentru a ieși din anonimat la orice petrecere fancy și a-l cuceri din priviri, ai nevoie de o pereche de gene false!

Pe lângă faptul că sunt versatile, ușor de purtat și aplicat, vrem să îți împărtășim câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să arăți superb, de fiecare dată când le porți:

• Așadar, pune-ți personalitatea în valoare purtând o pereche de gene false tip bandă. Există multe opțiuni de gene false: gene voluminoase, confecționate din păr natural, lungi, scurte sau colorate. Nu îți fie teamă să experimentezi. Înainte de a fi aplicate, genele false trebuie măsurate. Le poți așeza pe pleoape cu ajutorul degetelor iar cu o forfecuță taie colțul extern astfel încât, să nu te jeneze și să se potrivească perfect.

• Odată ce ai aplicat o pereche de gene false, ține-ți mâinile deoparte. Atingerea excesivă le poate face să cadă.

• Genele false tip bandă sunt mai ușor de aplicat, spre deosebire de cele tip buchețel sau fir cu fir. Acestea se vor aplica întotdeauna după finalizarea machiajului și trebuie îndepărtate înainte de demachierea ochilor. După ce petrecerea a luat sfârșit și urmează să te demachiezi, folosește o soluție destinată îndepărtării adezivului folosit pentru genele false. Astfel, genele se vor desprinde mult mai ușor.

• Ultima ta grijă pe care vrei să o ai este să verifici constant dacă genele false stau la locul lor. Pentru a fi sigură că totul este perfect, folosirea unui adeziv de calitate este must-have. Ai grijă să nu-l folosești direct pe pleoape, ci conform instrucțiunilor. Pentru o privire intensă, ca de felină, poți aplica la baza genelor o linie subțire de eyeliner negru.

• Dacă vrei ca genele false să aibă o durată de viață mai mare, recomandăm ca, după fiecare utilizare, să le cureți cu o soluție specială sau demachiant. Folosește o dischetă demachiantă și șterge baza acestora până când reziduurile sunt îndepărtate definitiv. Păstrează-le în cutiuța lor pentru a-și menține mai mult timp forma semi-ovală.

• Genele false nu sunt impermeabile. Din acest motiv nu se recomandă să le porți când ești la piscină sau în vacanță. În contact cu apa se vor dezlipi iar aspectul lor se va degrada rapid.

• Zona ochilor fiind atât de sensibilă și predispusă la infecții sau viruși, evită să împrumuți genele false.
De asemenea, cu ajutorul unei pereche de gene false putem corecta imperfecțiunile ochilor. Așadar, în funcție de forma ochilor, putem folosi cu succses aceste două trucuri:

• Dacă ai ochii alungiți, poți încerca cu încredere o pereche de gene false tip evantai (mai lungi pe centrul benzii);

• Dacă ai pleoapa căzută și ochii rotunzi, o pereche de gene false mai mici în colțul intern și mai lungi în colțul extern îți vor creea un efect senzual de cat eye.

Adaugă și tu un plus de feminitate și eleganță privirii tale folosind o pereche de gene false!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO