(P) Compania din România ce susține activitatea elevilor pasionați de medicină!

12-02-2020 15:36


advertorial

Tot mai mulți elevi visează, ca după terminarea studiilor liceale, să urmeze facultatea de medicină.

Motivul este unul cât se poate de clar – o astfel de facultate va deschide pe viitor multe uși proaspeților absolvenți. Deși anii de studiu sunt grei, medicina fiind considerată una dintre cele mai grele facultăți, efortul merită pe deplin, mai ales atunci când absolventul va profesa în mediul în care și-a dorit.

Pentru a înțelege pe deplin o astfel de știință, studenții au nevoie de numeroase materiale didactice. Acestea vor ține locul laboratoarelor practice în sesiunile de învățat acasă, atunci când studentul doreşte să aprofundeze de unul singur materia. În ajutorul studenților de pretutindeni vine Precisa – companie românească care, pe lângă aparatura de laborator de înaltă calitate pe care o furnizează, le pune le dispoziție în cadrul magazinului online o mulțime de mulaje utile.

Precisa – pentru sesiuni cu rezultate excepționale!

Sesiunea examenelor din facultate este un lucru destul de stresant pentru studenți, mai ales atunci când timpul nu este de partea lor. O mulțime de studii au demonstrat că este mult mai ușor să învățăm lucruri noi atunci când vizualizam materialul în cauză, când îl putem pipăi și analiza în totalitate.

Pentru studenții mediciniști precisa.ro reprezintă o treaptă prin care pot obține mult mai ușor rezultatele mult dorite. În cadrul magazinului online se regăsesc mulaje de tot felul. Mai exact, studenții de la medicină dentară își pot achiziţiona de aici mulaje ale cavității bucale, dar și ale molarilor ce prezintă o carie, spre exemplu. Ultimul exemplu, mulajul cu carie, este o componentă esențială în procesul de învățare – le permite studenților să vizualizeze în detaliu daunele pe care o carie le aduce dintelui.

Scheletele – „Biblia” studenților mediciniști!

Scheletele, indiferent de mărimea lor, sunt ca o Biblie pentru studenții mediciniști. Mulți dintre profesori chiar le impun studenților o astfel de achiziție, pentru a le fi mai ușor să aprofundeze materia acasă, după terminarea cursurilor.

Precisa a luat atitudine și în acest sens, iar pentru cei dedicați complet acestui domeniu a pregătit deja o mulțime de mulaje schelet ce le vor fi de un foarte mare ajutor. Totodată, în cadrul aceluiași magazin online se regăsesc și anumite zone ale corpului, tot sub formă de mulaj, ce pot fi achiziționate pentru studiul mai în amănunt. Aici amintim de mulajul rinichiului, mulajul sistemului urinar, craniului sau secțiune ochi.

Aparatura de laborator – specialitatea companiei Precisa!

Aparatura de laborator este o necesitate în zilele noastre, un lucru fără de care multe industrii nu ar funcționa. Fie că ne referim la laboratoarele destinate învățării, precum cele din licee sau la cele ultra perfomante, precum cele din facultăți sau instituții de cercetare, diversitatea aparaturilor pe care le înglobează atestă și calitatea experimentelor realizate.

O mulțime de companii de renume din România au optat pentru echipamente de laborator de pe Precisa.ro. Calitatea acestora a fost primul factor care i-a convins că Precisa își merită toată încrederea și admirația pe această linie de profil.

Cei ce doresc să afle și mai multe despre aparatura de laborator, dar și despre mulajele pe care Precisa le pune la dispoziție învățăceilor, sunt invitați să acceseze precisa.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO