(P) Care sunt avantajele unui credit rapid de la Provident?

23-07-2019 17:23


(P) Care sunt avantajele unui credit rapid de la Provident?

Dacă s-a ivit o problemă sau o situație neprevăzută în viața ta, cu siguranță îți dorești un ajutor care să te facă să treci mai ușor peste aceasta.

În cazul de față, vorbim despre un sprijin financiar, întrucât banii sunt un factor important în gestionarea unui necaz, pe lângă susținerea morală a familiei, bineînțeles. În rândurile următoare, vei afla cât de ușor este să obții un credit rapid, fie că dorești să primești 500 de Lei, 2.000 de Lei, 5.000 de Lei sau chiar mai mult.

Pentru început, trebuie să știi care sunt condițiile minime pentru accesarea unui credit rapid. În primul rând, trebuie să dovedești că ai cetățenia română și ai împlinit vârsta de 18 ani. În al doilea rând, trebuie să ai un venit fix de minimum 300 de Lei / lună, dovedit cu acte. Totodată, trebuie să furnizezi companiei de asigurări adresa de domiciliu / reședință, care să se afle pe teritoriul României, și un număr de telefon valabil.

De altfel, dacă vei completa toate aceste date online, vei fi contactat de un reprezentant al companiei, care te va îndruma cu privire la obținerea unui credit rapid. Iată, în continuare, o simulare care te va ajuta să înțelegi mai ușor cum funcționează sistemul și care este rata pe care va trebui să o plătești lunar:

Credit rapid de 500 Lei - o rată de 15,05 Lei timp de 48 de săptămâni pentru serviciul Money Transfer, sau 35 de Lei pentru Home Service.

Dacă apelezi la o companie de asigurări profesionistă și cu o experiență internațională de zeci de ani pe această piață extrem de competitivă, vei avea numeroase beneficii la accesarea unui credit rapid. Astfel, vei primi banii în maximum 48 de ore, cu serviciul opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu. Daca, în schimb, optezi pentru serviciul money transfer, vei avea parte de suma împrumutată în aproximativ o săptamână. Vei beneficia de rate fixe, și poți contracta sume între 500 de Lei și 15.000 de Lei, fără giranți sau garanții.

De asemenea, poți beneficia și de promoția specială "Împrumut pe 48 de săptămâni", unde, pentru suma de 500 de RON, rata săptămânală este de 24 de RON cu home service inclus. Acest fapt este posibil datorită discountului de 50% la comisionul de analiză, precum și la comisionul de home service. Grăbeste-te, această promoție expiră la sfârsitul lunii august!

Practic, pentru a obține un credit rapid, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pe site cu datele cerute (nume, prenume, mobil, cod promo, e-mail, dovada vârstei peste 18 ani și acordul privind comunicările de marketing). Apoi, vei primi împrumutul în cel mult 48 de ore prin serviciul opțional home service și îți vei putea achita ratele chiar din confortul propriului cămin. Un reprezentant al companiei te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor. Totul este mai simplu, cu Provident!

Sursa: Pro TV

Tags: credit, provident,

VIDEO PROTVPLUS.RO