(P) Cabral, supus la teste de tortura

Ultima actualizare: 06-07-2013 07:01
Advertorial ambipur

Ambi Pur a testat capacitatile olfactive ale vedetei.

Bucuresti, 3 iulie 2013Cabral a fost supus unui adevarat test de tortura: legat la ochi intr-o camera inchisa etans, a mirosit pret de cateva minute mai multe obiecte despre care nu credea vreodata ca ar putea ajunge in apropierea nasului sau. De la cutii de pizza si diverse alimente, la cos de rufe, de gunoi si chiar incaltari – toate au fost riguros cercetate cu nasul de catre Cabral, in incercarea de a ghici aroma care-l inconjoara.

Convins ca se afla intr-un spatiu aerisit, plin de plante si flori inmiresmate, Cabral a trecut cu brio testul Ambi Pur, nesimtind niciunul din mirosurile neplacute ale alimentelor ori obiectelor care-l inconjurau de fapt.

Inainte de sosirea lui Cabral la locul testului de tortura, camera Ambi Pur special construita a fost improspatata cu Ambi Pur Freshelle, care nu acopera, ci elimina mirosurile neplacute, lasand aerul incredibil de proaspat.

“Puteam sa jur ca sunt intr-o sera cu flori sau intr-o poienita de munte, nicio clipa nu mi-am imaginat ce obiecte se plimbau pe dinaintea nasului meu”, a afirmat Cabral.

“M-am aflat intr-un spatiu in care aroma fresh ce ma inconjura a reusit sa indeparteze complet mirosurile neplacute ale mancarurile sau obiectelor care in mod normal ar fi emanat niste mirosuri destul de puternice”, a mai spus Cabral.

Camera Ambi Pur a fost amplasata pe o perioada de mai multe zile intr-unul din mall-urile bucurestene, toti consumatorii putand testa eficienta gamei Ambi Pur.
 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO