(P) Acum găsești mult mai rapid un loc de muncă în mediul online!


Ultimul update: Vineri 29 Noiembrie 2019 14:38
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 16:16
Categorie: a
jobslist

Goana în căutarea locului de muncă perfect este destul de anevoioasă. Nu puține sunt momentele în care ne vine să punem stop căutărilor, să nu mai alergăm de la un interviu la altul pentru că pierdem timp, iar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

Clasicul este de mult depășit și în ceea ce privește căutarea unui loc de muncă. Acum tot se desfășoară online – angajatorii postează pe diferite platforme anunțul, iar cei interesați aplică. În acest sens, până la o altă etapă și anume interviul, persoana în cauza nu mai pierde timp – nu mai este nevoită să se deplaseze la sediul firmei pentru a depune CV-ul deoarece poate face acest lucru online.

Jobslist – platforma online care stimulează productivitatea

S-a demonstrat că România suferă de o lipsă alarmantă de volum în ceea ce privește persoanele interesate de a obține un job. Probabil acest lucru se datorează faptului că serviciile pe care oamenii le prestează pentru o anumită firmă nu sunt bine plătite și multe altele.

Pentru a crește productivitatea firmelor care caută noi angajați, dar și pentru a stimula persoanele în căutare să aplice pentru un loc de muncă, jobslist.ro s-a dezvoltat ca o platformă online în care se pot depune și cere locuri de muncă de către oricine.

Totul este gratuit, inclusiv publicarea unul anunț, cât și crearea contului de utilizator, dar și promovarea anunțului în cauză. Acest lucru a atras extrem de mult, iar jobslist.ro se clasează pe un loc fruntaș în topul platformelor online specializate în acest sens.

Cu ce avantaje intră în contact cei care caută un loc de muncă online?

Mediul online a surprins și în ceea ce privește multitudinea anunțurilor de angajare pe care le pune la dispoziția celor interesați. Având în vedere că totul se desfășoară doar dând câteva click-uri, căutarea de locuri de munca este o operațiune mult mai simplă acum, deci îi ajută pe cei interesați să economisească timp.

Totodată, posibilitatea de a depune CV-ul online a venit ca o ușurare pentru cei în căutarea locului de muncă perfect. Acum totul este mai simplu – în câteva minute se pot depune CV-uri pentru mai multe anunțuri disponibile și se poate lasă chiar și un mesaj către angajator.

Jobslist dispune de filtru de căutare!

Având în vedere că este o platformă cu trafic inpresionant, jobslist.ro a implementat și acest filtru de căutare, extrem de util. El face operațiunea mult mai simplă, candidatul introducând doar cuvintele cheie, propria locație sau locul în care ar vrea să lucreze. Domeniul din care să facă parte anunțul poate fi de asemenea indicat de către navigator.

Astfel, cei care caută locuri de munca strainatate pot stabili de la bun început, prin intermediul filtrului de căutare, țara în care și-ar dori să lucreze, dar și domeniul din care se facă parte job-ul.

Încarcă-ți CV-ul pe site, iar angajatorii te vor contacta!

Un alt beneficiu cu care vine la pachet această platformă se referă la faptul că cei care își caută un loc de muncă pot încărca CV-ul în rubrica candidați pentru a se face cunoscuți. Această metodă de abordare a căutării infinite a locului de muncă perfect s-a dovedit destul de utilă. Angajatorii vizualizează această rubrică și îi contactează pe cei care se încadrează în standardele lor privind studiile, experința, cerințele job-ului și așa mai departe.

Oricine poate face acest lucru, să își afișeze propria carte de vizită în rubrica Candidat. Singurul lucru care se impune în acest sens este crearea unul cont de utilizator – acest pas este gratuit și nu necesită completarea unor câmpuri obligatorii parcă infinite.

Filtrul de căutare le permite celor interesați de o obține cât mai rapid un job să face selecția rezultatelor și în funcție de salariu, nivelul carierei, dar și în funcție de aptitudini – nivelul de cunoștințe al unei limbi străine și nu numai. Pe jobslist.ro pot fi vizualizate toate aceste variante de sortare a rezultatelor finale.

Se poate spune că jobslist.ro este un motor al industriilor din România – ajută atât angajatorii, cât și candidații să se dezvolte și să creeze doar lucruri inedite împreună. Publicul în căutarea unui loc de muncă poate accesa platforma pentru a fi sigur că anunțul lui va fi luat în considerare, dar și că va găsi job-ul pe care l-a căutat atât de mult.

Sursa: Pro TV

Tags: jobslist,

VIDEO PROTVPLUS.RO