(P) 5 lucruri pe care să le iei în considerare când alegi mobila pentru dormitor

Ultima actualizare: 22-05-2020 15:14
mobila
Pro TV

Dacă nu ai schimbat foarte des locuinţele, şansele să îţi fi cumpărat mobilier pentru dormitor de mai mult de una- două ori nu sunt foarte mari.

Prin urmare, atunci când eşti în situaţia de a dori să redecorezi dormitorul, procesul în sine poate fi foarte obositor şi stresant.

Există atât de multe stiluri din care poţi alege şi atât de multe piese de mobilier, încât nu ştii care sunt cele mai bune pentru tine.

Există în magazinele online şi offline atât de multe tipuri de mobila dormitor selectie ACAJU, încât nu ştii care mobilier este cel mai potrivit pentru tine.

În cele ce urmează, vei afla care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie să le iei în considerare:

1. Spaţiul

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci înainte de a cumpăra mobilier pentru dormitor este să afli dimensiunile camerei.

În acest fel, îţi vei putea face o idee despre cât de mari pot fi anumite piese de mobilier, precum patul său dressing-ul ori cum le poţi aranja, astfel încât atmosfera să nu fie prea încărcată.

2. Stilul

Stabileşte stilul mobilierului pe care îl doreşti în dormitor. Ţi-ai dorit mereu un stil tradiţional sau liniile simple, curate ale mobilierului modern sunt cele care se potrivesc gusturilor tale?

Ia în considerare modul în care noile piese de mobilier se vor combina între ele sau cu orice alte obiecte sau decoruri îţi doreşti să alegi.

3. Patul

Înainte de a cumpăra un anumit model de pat, gândeşte-te ce stil ţi se potriveşte cel mai bine. Din ce materiale îţi doreşti să fie, în cel stil sau cât de înalt vrei să fie? Găsind răspuns la toate aceste întrebări, vei reuşi să restrângi foarte mult căutările.

Achiziţionarea unui mobilier nou pentru dormitor oferă ocazia perfectă de a reevalua nu doar stilul patului, dar şi dimensiunea acestuia. Dacă ai hotărât că o dimensiune diferită ar corespunde mai bine nevoilor tale, atunci nu uita să alegi şi o nouă saltea.

4. Noptierele

În afară de pat şi saltea, noptierele sunt probabil cele mai importante piese de mobila si mobilier selectate de ACAJU pentru dormitorul tău. Gândeşte-te la ele ca la o extensie necesară a patului.

Noptierele oferă o locaţie convenabilă pentru lămpile de noptiere, precum şi locul unde îţi vei ţine anumite obiecte, precum telefoane, cărţi sau ceasuri de alarmă, pentru a le avea la îndemână.

Vei avea nevoie de două noptiere în dormitor, câte una pe fiecare parte a patului, astfel că trebuie să te asiguri că spaţiul îţi permite amplasarea acestora.

5. Şifoniere, comode sau dressing-uri

Cum ştii care este cea mai potrivită piese pentru dormitor? Acestea reduc de multe ori spaţiul disponibil şi, mai ales, trebuie să se potrivească cel mai bine nevoilor de stocare.

Comodele sunt mai mult late decât înalte şi se potrivesc bine cu o oglindă deasupra lor. Acestea au de obicei 2-3 coloane cu sertare şi sunt ideale atunci când spaţiul trebuie împărţit între două persoane.

Şifonierele sunt perfecte pentru atunci când ai nevoie să agăţi hainele pe umeraşe şi include şi spaţiu pentru depozitarea hainelor împachetate, dar şi sertare.

Dacă ai un dormitor spaţios, poţi încerca să combini mai multe piese pentru depozitarea hainelor.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO