(P) 321 rent a car, o afacere de succes cu un parc auto propriu de peste 150 de mașini noi de închiriat


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2019 17:19
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2019 17:14
Categorie: a
321 rent

Serviciile de rent a car au devenit ceva mai mult decât un trend astăzi - o necesitate indispensabilă în contexte dintre cele mai variate.

Sunt alegerea principală a celor care călătoresc într-un oraș străin, indiferent de motiv - atât pentru români, cât și pentru turiștii străini.

Dată fiind dezvoltarea acestei piețe într-un ritm atât de accelerat, mulți sunt puși în dificultate atunci când au de luat o decizie. În principiu, atenția este îndreptată către acele firme de rent a car ce oferă încredere, care și-a clădit deja un nume pe această nișă.

De altfel un reper pentru publicul larg este 321 rent a car, o firmă de inchirieri auto Cluj care s-a dovedit a fi o afacere de succes. Condițiile pe care le oferă celor interesați, alături de alte aspecte ce o vizează sunt dovezi susținute ale succesului ce o definește.

Principala atracție a serviciilor 321rentacar?

Parcul auto propriu de peste 150 de mașini noi disponibile pentru închiriere

Eficiența cu care specialiștii s-au pliat pe nevoile publicului larg este unul dintre factorii ce mențin trează atenția potențialilor clienți. Parcul auto propriu este atât de complex încât oricine are șanse să găsească o soluție rentabilă și avantajoasă, ideală pentru sine.

Din cele peste 150 de masini de inchiriat Cluj, noi, disponibile pentru închiriere, oricine va găsi automobilul potrivit pentru bugetul și nevoile personale. Echipa 321rentacar stă la dispoziția celor care au nevoie de ajutor pentru a face alegerea potrivită cu recomandări și sugestii.

Cu peste 150 de masini de inchiriat aliniate la start, 321rentacar pune la dispoziția celor interesați, oameni de afaceri, familii, cupluri, prieteni, pentru oricine ajunge sau pleacă din Cluj:

• Modele impecabile atât la interior, cât și la exterior - noi, fiabile
• Mașini agile, compacte, ușor de condus în oraș
• Alte plusuri: modele extinse, cu portbagaj încăpător
• Autoturisme 4x4 pentru experiențe unice
• Soluții reprezentând mașini cu extravaganta cutie automată sau varianta clasică, manuală
• Servicii suplimentare: scaun auto profesional pentru siguranța copilului

Nu doar diversitatea este calitatea ce recomandă serviciile oferite de 321rentacar în Cluj, ci și alte plusuri care fac viața tuturor mai ușoară. Grija și stresul închirierii, a plății și a documentației este de domeniul trecutului. Totul se realizează simplu și fără prea mult efort cu această firmă de închirieri auto.

Specialiștii dispun de un sistem funcțional și flexibil de booking online, 24/7 suport Customer Care, dar și multiple metode de plată care nu vin cu nici o taxă suplimentară.

Prețurile favorabile pentru beneficiari, precum și termenii simpli de închiriere transformă totul într-o experiență plăcută, memorabilă. Încrederea publicului este întărită și de transparența totală pe care o oferă binecunoscuta firmă și anume de lipsa unor taxe ascunse sau omiterea unor informații valoroase pentru client.

Nu doar serviciile în sine demonstrează profesionalismul cu care operează specialiștii 321rentacar. Firma este un reper și datorită celor 100+ review-uri pozitive oferite de clienții mulțumiți. Închiriază mașini pe măsura bugetului pe care fiecare îl are la dispoziție deja de peste 10 ani, iar parcul auto deținut, de peste 150 mașini noi pentru închiriat, face alegerea publicului interesat mai simplă și rapidă.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO