(P) Trenduri irezistibile - coafura ta în 2020


Ultimul update: Miercuri 19 Februarie 2020 16:19
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020 15:48
Categorie: Advertoriale
advertorial

Ca de fiecare dată, noul an aduce cu sine nevoia de schimbare în viața noastră.

Și pentru că există o zicală conform căreia viața este prea scurtă pentru o coafură plictisitoare, părul tău poate arăta fabulos dacă te conformezi noilor tendințe în materie de hairstyle pentru 2020.

Dacă anul ce a trecut s-a concentrat pe coafurile naturale și lejere, care nu necesitau prea multe bătăi de cap în privința aranjării, 2020 se pregătește să fie fabulos, gata să te surprindă la următoare vizită la salon.

Părul scurt, vedeta anului 2020 - Dacă în urmă cu câțiva ani, șuvițele lungi făceau furori printre doamne și domnișoare, anul acesta este nevoie de o reîmprospătare. Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că părul scurt va fi super popular în 2020. Această tendință apare ca o reacție la extensiile multe prea folosite în trecut. Așadar, îndrăznește și adaugă un plus de “chic” aspectului tău.

Alege să te vopsești într-o singură culoare - Pentru 2020, culorile de păr bogate și vibrante creează o revenire majoră. Pastelurile sau balayage-ul sunt de domeniul trecutului. În schimb blondul de tip unt, brunul migdalat sau roșul îndrăzneț sunt printre tendințele în materie de vopsit. În general, mergi pe mâna culorilor calde, care să îți aducă un plus de feminitate întregului look. Poți descoperi mai multe nuanțe care să te inspire printre vopselele de păr Avon.

Tunsoarea bob, o coafură cu care mergi la sigur - Femeile își doresc mai multă versatilitate și pot obține cu ușurință un bob elegant și sofisticat, cu lungimea potrivită pentru forma feței lor. Poți adopta un look tânăr și casual dacă optezi pentru șuvițe care ajung până la zona claviculei și care sunt aranjate neglijent, chiar ușor ciufulit.

Mergi pe mâna naturii - Aspectul natural al părului tău este cu siguranță cel care ți se potrivește cel mai bine. Fără a exagera cu produsele de styling sau cu accesorii care ți-ar putea distruge părul, alege să porți buclele naturale sau părul drept, atât de visat de unele dintre noi. Asigură-te că șuvițele tale sunt mereu curate, cu un aspect îngrijit și îți vei scoate în evidență frumusețea naturală.

Optează pentru accesorii în stilul anilor ‘90 - Anul acesta se pune accentul pe revenirea agrafelor de păr și a altor accesorii care să adauge un plus de stil look-ului tău. Mergi fie pe agrafe delicate sau pe evidențierea podoabei capilare prin stratificarea mai multor elemente îndrăznețe, precum agrafele maxi, cu perle. În catalogul Avon curent vei regăsi numeroase accesorii pentru ca părul tău să arate plin de viață în noul an.

Bretonul, sau cum să fii chic într-un mod simplu - Pregătește-te să arăți wow adoptând o coafură cu breton și asociați-l unei tunsori bob pentru un aer vintage. Specialiștii recomandă bretonul emblematic al lui Brigitte Bardot din anii '60. Ceea ce ne place cel mai mult la o astfel de coafură este faptul că nu necesită o întreținere dificilă, încadrează frumos orice tip de formă a feței și se potrivește tuturor tipurilor de păr. Ce-ți poți dori mai mult?

Practic, anul 2020 te cucerește prin coafuri lejere, cât mai naturale, culori vibrante sau calde, care îți evidențiază personalitatea și accesorii chic ce te pun în valoare. Pasul următor rămâne programarea la salon, pentru că inspirația este din plin.

Sursa: Pro TV

Tags: coafura, j'aime n1,

VIDEO PROTVPLUS.RO