Industria confecțiilor metalice, o industrie plină de provocări


Ultimul update: Vineri 10 Mai 2019 16:06
Data publicarii: Vineri 10 Mai 2019 16:02
Categorie: a
Industria confecțiilor metalice

Trăim într-o perioadă în care tehnologia se dezvoltă cu repeziciune, ceea ce determină diverse industrii să se adapteze din mers situației actuale și să ofere pieței tot felul de produse, care mai de care mai sofisticate.

 

De asemenea, trebuie să răspundă diverselor provocări și nevoilor unor clienți din ce în ce mai pretențioși și mai atenți la detalii.

Ce sunt confecțiile metalice?

Atunci când vorbim de confecții metalice facem referire la acele structuri fabricate din metal brut. Realizarea produsului finit presupune tăiere, ardere, sudare, prelucrare, formare și ansamblarea sa.

În prezent, pe piață există o gamă largă de confecții metalice. Printre acestea se numără porțile, gardurile, scările, balustradele, grilajele, obiectele din fier forjat, gravurile personalizate, confecțiile din inox pentru uz personal sau industrial etc.

Unul dintre avantajele confecțiilor metalice este acela că sunt produse care pot fi utilizate în diferite industrii. La realizarea acestora participă o serie de specialiști, precum , ingineri proiectanti ,sudori specializati in diverse tipuri de suduri , lacatusi, oameni cu experiență în acest domeniu, adevărați profesioniști care lucrează cu plăci metalice, piese turnate metale expandate, secționate etc., cu scopul de a obține produse finite de cea mai bună calitate.

În ultimii ani industria de confecții metalice s-a dezvoltat constant, companiile din acest sector reușind să-și diversifice portofoliul de clienți. Au reușit să facă acest lucru prin adaptarea schimbărilor pe care economia le-a cerut.

Industria de confecții metalice face parte din acele industrii ciclice care depind de alte industrii precum cea de construcții, auto, energetică etc. Din acest motiv, reprezentanții companiilor de confecții metalice au acordat atenție celorlalte industrii și cerințelor din aceste sectoare. Astfel, au reușit să schimbe permanent produsele oferite, pentru a se adapta rapid cererilor diverșilor clienți.

Treptat, având în vedere că piața este destul de volatilă, industria de confecții metalice a fost nevoită să-și eficientizeze modalitățile de producție, pentru a oferi clienților produse din ce în ce mai diverse.

Una din companiile din acest sector care, încă de la înființare, a reușit să se extindă constant și să se devină din ce în ce mai performantă, este Cautis JB ’93, a cărei reputație extraordinară este binecunoscută pe piața confecțiilor metalice din România și din străinătate.

Din dorința de a deveni un partener de încredere în industria de prelucrări mecanice, această companie de renume în acest sector, și-a aprovizionat în permanență depozitul cu oțeluri de calitate și și-a dezvoltat arsenalul de mașini. Acesta este dotat cu mașini moderne CNC, dar și mașini convenționale. De asemenea, s-a străduit să ofere servicii de confectionare,debitare și îndoire tablă de înaltă calitate.

Industria confecțiilor metalice reprezintă o investiție bună, ținând cont de cererea foarte diversă care vine din partea clienților. Din acest motiv, producătorii de confecții metalice se străduiesc să le ofere produse care să le satisfacă nevoile.

Stâlpi, grinzi, arcade, ferme metalice, produse pentru amenajări interioare, mobilier medical, mobilier din inox pentru industria alimentară, cutii bancomat, cafea, benzinării, jocuri, cutii transport valori, tablă antiderapantă, mobilier parcuri și stradal, containere industriale, panouri, balcoane, terese, împrejmuire etc., toate aceste produse sunt realizate utilizând o tehnologie de ultimă generație și produse de înaltă calitate. 

Învățând permanent și adaptându-se la schimbări, echipa Cautis a reușit să ofere produse și servicii performante, ținând pasul cu companiile internaționale de profil.

Din acest motiv, nu este de mirare că datorită unei companii cu o reputație de excepție precum Cautis, industria confecțiilor metalice se îndreaptă într-o direcție bună.

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO
Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

Mihai Trăistariu: "Este o bătălie cruntă, am făcut acele poze pentru că nu mă mai auzeam"


13:42
Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Bobonete: "Celebritatea nu m-a luat prin surprindere, eram pregătit"


14:09
Echipa "România, te iubesc" lansează cartea "Ne facem bine"

Cartea "Ne facem bine", o antologie de fapte văzute și vorbite la "România, te iubesc"


10:23
Nașterea naturală sau cezariana: Ce alegem?

Anca Vereanu: "Anestezia epidurală ajută mama pe parcursul travaliului"


17:35
Vica Blochina, față în față cu detectorul de minciuni

15:19
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Iluzie sau un preparat impecabil? Chef Ettore Botrini a oferit un moment culinar deosebit, care i-a fascinat pe concurenții rămași în competiție

07:32
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a demachiat în direct La Măruță

13:09
PROFA s-a tatuat

05:22