Iarna aceasta, ia-ti Internetul cu tine in vacanta (P)

Dată publicare: 12-12-2014 16:41
Dată actualizare: 22-01-2015 06:46


FON, Telekom

In comunitatea FON ai Wi-Fi gratuit, oriunde mergi.

Indiferent ca te afli in vacanta impreuna cu familia si prietenii sau intr-o calatorie de afaceri, in tara ori in strainatate, poti accesa gratuit peste 13 milioane de puncte de acces WiFi din intreaga lume, prin optiunea FON, daca ai Internet fix de la Telekom Romania.

FON este prima retea publica de acces Wi-Fi construita de persoane din intreaga lume, cu peste 2000 de puncte de acces Wi-Fi in Romania si peste 13 milioane in strainatate, in tari precum Franta, UK, Belgia, Olanda, Germania, Grecia, Portugalia, Brazilia, Japonia, Rusia, Statele Unite, Africa de Sud, Australia.

Pentru a putea accesa reteaua FON, nu trebuie decat sa imparti omica parte din conexiunea Wi-Fi de acasa cu alti membri: maxim 2 Mbps, cu maxim 2 utilizatori. Iar tu, la randul tau, te vei putea bucura de conexiunea Wi-Fi a celorlalti membri.

Ce avantaje ai?

- Ai acces gratuit la Internet prin Wi-Fi de pe smartphone, tableta si laptop, oriunde in comunitatea FON;

- Tii costurile sub control pentru ca te conectezi gratuit la Fonspot-uri cand calatoresti in afara tarii;

- Cu aplicatia gratuita Fon descarcata din App Store sau Google Play esti conectat automat la Internet, de fiecare data cand aplicatia va detecta un Fonspot.

Cum poti intra in comunitatea FON?

- E simplu. Trebuie doar sa ai un abonament de Internet fix de la Telekom si un router wireless Huawei HG 658.

- Intri in contul tau MyAccount, iar daca nu ai, il poti creaimediat pe www.telekom.ro, in sectiunea MyAccount;

- Accesezi pagina Administrare Fon si activezi optiunea;

- Contul tau va fi creat imediat, iar datele tale de autentificare (utilizator si parola) vor fi vizibile in pagina MyFon.

Optiunea Fon poate fi activata si dezactivata oricand, fara costuri suplimentare, din contul tau MyAccount, prin apel la 1234 sau intr-unul din magazinele Telekom.

Sursa: Pro TV

Tags: telekom, fon, wifi,


VIDEO PROTVPLUS.RO