Curiozități despre Avengers: Age of Ultron, filmul Marvel cu cele mai multe efecte speciale


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018 18:11
Categorie: a
avengers

Avengers: Age of Ultron (2015) este un blockbuster marca Marvel Comics cu supereroi, regizat de Joss Whedon.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans și Elizabeth Olsen.

Din dorința de a se retrage din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligență artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele și să controleze armata de roboți a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane.

Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk se confruntă cu genialul robot.

Filmările au început la 11 februarie 2014 în Johannesburg, Africa de Sud. Cheltuielile de producție s-au ridicat la 316 milioane $, dar a avut încasări de 1,4 miliarde $.

Iată 8 lucruri pe care nu le știai despre acest blockbuster.

Hugh Jackman își dorește să apară ca Wolverine într-un sequel pentru The Avengers.

James Spader a fost aplaudat de colegi și staff în prima zi. Aceștia au fost impresionați de prestația sa, încât l-au ovaționat după prima dublă.

Scarlett Johansson era însărcinată în timpul filmărilor pentru Avengers: Age of Ultron. Astfel că au fost angajate trei dubluri, lucru care a provocat multă confuzie pe platourile de filmare. Chris Evans a spus că ajunsese în punctul în care începea o conversație cu o persoană, ajungând ulterior să-și dea seama că nu vorbea cu Johansson.

Regizorul Joss Whedon a simțit că jonglarea cu toate personajele a fost un „coșmar”, fiind foarte diferite între ele. Whedon a spus că a fost atât de epuizat după acest film, încât a decis să nu mai regizeze următoarea parte Avengers: Infinity War.

Lui Aaron Taylor-Johnson i s-a cerut să slăbească pentru Avengers: Age of Ultron, întrucât era prea musculos pentru a întruchipa un alergător.

Age of Ultron are cele mai multe efecte vizuate dintre toate filmele Marvel - peste 3.000.

Trailerul Avengers: Age of Ultron a stabilit un record Marvel pe Youtube, adunând 34 de milioane de vizualizări în 24 de ore.

Lindsay Lohan a dat o probă pentrul rolul lui Wanda ”Scarlet Witch” Maximoff, dar în final l-a obținut Elizabeth Olsen, sora lui Mary-Kate și Ashley Olsen.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO