O voce de aur, 400 de piruete, acrobati de top, in finala Romanii au talent

Ultima actualizare: 02-11-2012 13:20

VIDEO. Romanii au dovedit vineri seara, inca o data, ca au talent si stiu sa faca spectacol. 12 semifinalisti au urcat pe scena si au luptat pentru a merge mai departe in finala.

 

Doar trei dintre ei au avut insa parte de aceasta bucurie. Narcis Ianau, baiatul cu voce de aur, trupa Balance si sotii Luca, cei care au ametit juriul si publicul cu 400 de pieruete.
Nu au stiut nicio clipa ce vor vota telespectorii, dar, cat au fost pe scena, au reusit sa castige admiratia celor din sala.

Daca publicul i-a ales, votand prin SMS pe doi dintre concurentii care vor ajunge in marea finala de pe 25 aprilie, juriului i-a revenit sarcina dificila de a-i desemna pe cei clasati pe locul 3. Norocosii au fost sotii Luca, cei care au facut nu mai putin de 400 de piruete.

Catelusa Vanda nu a fost, se pare, in forma, pentru ca altfel ar fi putut ajunge si ea in finala.

Multi dintre cei care au urcat pe scena au facut spectacol. Rares Deac a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu un dans... din stomac.

Sambata seara, de la 20.30, ii puteti urmari pe urmatorii 12 semifinalisti care vor incerca sa demonstreze ca au talent.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO