Eliminata de la Britain's Got Talent. Sosia lui Britney s-a dezbracat

Ultima actualizare: 06-11-2012 03:57
Lorna

VIDEO. Lorna Bliss e sosia oficiala din Marea Britanie a lui Britney. Si-a incercat norocul la "Britain's Got Talent", dar nu prea i-a reusit, desi a dansat si a cantat aproape dezbracata in fata juriului.

Lorna Bliss a cheltuit pana acum in jur de 135.000 de lire sterline, adica peste 150.000 de euro, ca sa se opereze. A vrut cu orice pret sa semene cu idolul ei, Britney Spears. Numai ca rezultatul nu a fost cel mai bun.

La "Britain's Got Talent", Lorna, care are 32 de ani, s-a urcat direct pe masa juratilor. A sosit pe scena imbracata doar cu un cardigan, pe care l-a dat rapid jos si a ramas in chilotei si un fel de costum transparent plin de paiete, asa cum diva Brit a purtat in clipul piesei "Toxic".

Lorna a sarutat-o pe gura pe Amanda Holden, membra a juriului si s-a fatait in toate pozitiile pe langa David Hasselhoff, dar n-a fost de-ajuns ca sa treaca de preselectii.

Dupa momentul artistic, Lorna a trecut la explicatii: "Perucile, tratamentele stomatologice, faciale... daca se ingrasa putin, si eu zic ca trebuie sa mananc pizza. Cand Britney s-a ras, m-am ras si eu. Practic, mi-am dedicat viata sa fiu ca ea".

VIDEO. La 14 ani, mai talentat decat Whitney Houston. A uimit Australia

Narcis Ianau este tratat ca o vedeta oriunde merge
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO