Ultimul interviu al lui Amy Winehouse. "Am discutat cu ea despre lucrurile care contau cu adevarat"

27-07-2011 17:35


Amy Winehouse

Ultimul interviu pe care Amy Winehouse l-a acordat, inainte sa moara, a fost in luna martie, cand a stat de vorba cu jurnalistul Neil McCormick.

"Nu am vorbit despre droguri, dezalcoolizare, viata ei nefericita, turneele anulate si sesiunile ei de inregistrare a noilor melodii ... intrerupte. Nu a fost nimic din problemele ei mult-mediatizate. Am discutat despre muzica, despre jazz si despre arta de a canta - lucrurile care contau cu adevarat pentru ea si care au facut-o celebra." - povesteste jurnalistul Neil McCormick pentru The Telegraph.

"Am fost privilegiat sa o privesc in timp ce inregistra o melodie cu legenadrul Tony Bennet in studiourile Abbey Road. A fost o experienta magica sa privesc aceste doua mari talenta cantand impreuna - voci care se impleteau una cu cealalta, urcand si coborand, separandu-se si amestecandu-se, in timp ce interpretau o versiune a clasicei piese 'Body and Soul' - mai spune Neil McCormick.

Winehouse era nervoasa si nu mai ascundea acest lucru, comportandu-se ca un adolescent blazat si ursuz. Ea tocmai fugise de un paparazzi, de reprezentantii casei de discuri si de grupul de stilisti personali.

“Sunt cel mai sever critic al meu", a spus Amy. "Nu sunt o cantareata innascuta. Sunt o interpreta naturala, dar sunt destul de rusinoasa, serios vorbind". Ea continua: “Nu vreau sa fiu sentimentala, dar in clipa in care urci pe scena, totul este minunat. In minutul in care incepi sa canti".

Cititi despre ultimul interviu al lui Amy Winehouse pe The Telegraph.

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO