Mai tineti minte muzica din Twin Peaks? Julee Cruise va canta la Bucuresti

Burn baby, burn

Burn Studios prezinta pe 24 martie la Sala Dalles din Bucuresti spectacolul de exceptie "Burn Baby Burn". Show-ul ii aduce pe aceeasi scena pe Julee Cruise, Khan, King Congo Powers si Hitman’s Heel.

Acesti artisti "cult" au pus la punct un show spectaculos, in cadrul caruia isi vor prezenta atat ultimele albume scoase pe piata, cat si piese in care vor canta impreuna, compuse special pentru acest turneu european.

JULEE CRUISE a devenit cunoscuta in urma colaborarii cu Angelo Badalamenti pe coloana sonora a filmului "Blue Velvet" a lui David Lynch. Consacrarea definitiva a venit pentru Julee Cruise o data cu aparitia pe coloana sonora a serialului Twin Peaks care a devenit cea mai bine vanduta coloana sonora din toate timpurile. Piesa "Falling" a devenit tema principala muzicala a serialului si a castigat un premiu Grammy la categoria "Best Pop Instrumental". Julee Cruise a colaborat cu mai multi muzicieni pe albumele acestora, in special in zona muzicii electronice. Printre acestia sunt grupul scotian Hybrid, Dj Silver, Khan, Pluramon, Supa DJ Dmitri, Moby sau James.

Grupul HITMAN'S HEEL, format din Alexander Hacke, Danielle de Picciotto si Chris Hughes

Citește și
Bryan Ferry
Concert Bryan Ferry, in premiera in Romania, pe 1 mai
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Alexander Hacke este cunoscut in primul rand ca basist al celebrului grup german Einsturzende Neubauten. Hacke a colaborat cu un numar foarte mare de trupe si a compus timp de doua decenii coloane sonore pentru diferite filme. 

Danielle de Picciotto a fost vocea trupelor Space Cowboys si Ocean Club si este o figura reprezentativa a scenei berlineze, fiind co-fondator al Love Parade. Cei doi au decis in 2010 sa renunte la casa lor din Berlin si sa duca un stil de viata nomad, cu aceasta ocazie incercand si din punct de vedere muzica o intoarcere la radacini. Pe albumul proiectului lor muzical, Hitman's Heel, Hacke si Picciotto renunta la procesarea electronica si se bazeaza strict pe instrumente conventionale. Un punct aparte in show-urile lor il reprezinta visual-urile create de Daniele de Picciotto.

Alaturi de cei doi, pe scena va urca bateristul Chris Hughes, care a colaborat cu nume importante precum Nina Hagen, Mick Harvey sau Howards S. Rowland.

Cariera muzicala a lui KHAN dureaza de 15 ani. In prima perioada, el a produs la New York sute de albume din cele mai diverse stiluri, sub cel putin zece nume diferite, printre care Bizz OD, El Turco Loco sau 4E. Show-ul live al lui Khan este intotdeauna spectaculos.

KID CONGO POWERS s-a lansat la New York in 1979, unde a infiintat impreuna cu Jeffrey Lee Pierce grupul "The Creeping Ritual", care, ulterior, a devenit "The Gun Club". Powers a parasit trupa chiar inainte de aparitia primului album, pentru a se "inregimenta" in grupul "cult" The Cramps. A revenit apoi de trei ori in Gun Club, pana in 1988, cand a fost cooptat de Nick Cave & The Bad Seeds pentru mai multe albume si turnee. Kid Congo Powers a mai cantat cu Die Haut, The Fall, The Divine Horsemen si The Angels of Light. Mai recent, Powers a colaborat cu chitaristul new-yorkez Jack Martin in proiecte precum The Pink Monkey Birds, Congo Norvell si Knoxville Girls.

Concertele sunt organizate de Control Club si FRONT si vor incepe la ora 21.00

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro si la clubul Control (Str. Academiei nr.19, intrarea prin Pasajul Victoriei) si costa 30 de lei (pana pe 12 martie), 40 de lei de pe 13 martie pana pe 23 martie si 50 de lei la intrare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Concert The Animals la Bucuresti, pe 2 aprilie
Concert The Animals la Bucuresti, pe 2 aprilie

Trupa The Animals a intrat in istoria rock-ului cu hit-uri fredonate de generatii, rulate oricand pe posturile de radio. Celebra piesa ”The House of The Rising Sun” este doar un singur exemplu. Concertul va avea loc la Bucuresti, in club Jukebox.

Concert Bryan Ferry, in premiera in Romania, pe 1 mai
Concert Bryan Ferry, in premiera in Romania, pe 1 mai

Renumitul muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al unor hituri precum "Slave To Love", Bryan Ferry, va concerta la Bucuresti pe data de 1 mai, la Sala Palatului.

Concert Phoenix la Bucuresti.
Concert Phoenix la Bucuresti. "Symphoenix unplugged", pe 29 martie

Dupa succesul avut in luna decembrie, la cererea publicului, trupa Phoenix revine in Bucuresti cu un concert grandios, sub titulatura "Symphoenix Unplugged". Peste 100 de artisti vor urca pe scena Operei in acest show.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.