Concertul Aerosmith se muta de la Romexpo la Zone Arena

Aerosmith

Concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe 18 iunie, la Bucuresti, va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena, si nu la Romexpo, locul anuntat initial de catre organizatori.

Potrivit organizatorilor, Zone Arena (Bulevardul Barbu Vacarescu 164, Floreasca) ofera avantaje functionale in plus, iar mutarea va permite suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan in configuratia oferita de locatia initiala, Romexpo.  Astfel, de luni, 7 iunie, in reteaua Eventim vor fi disponibile inca 1.000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith.

Schimbarea locului de desfasurare a concertului va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete, conform organizatorilor. Amplasarea sectoarelor si dispunerea locurilor in tribuna VIP va fi aceeasi. Spectatorii pot verifica harta complexului Zone Arena incepand de luni, 7 iunie, pe site-ul eventim.ro.

Programul evenimentului ramane neschimbat. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00, iar in deschidere, timp de peste o ora, trupa Reamonn va incalzi audienta.

Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape doua ore.

Citește și
Concert Manowar la Bucuresti 2009
Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Biletele la concertul Aerosmith au preturile de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden Ring si 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Trecutul trupei Aerosmith este marcat de numeroase scandaluri legate de droguri, sex si certuri. Steven Tyler s-a certat recent cu colegii sai de trupa, alaturi de care canta de peste 40 de ani. Aceasta disputa, provocata, in parte, de planurile lui Steven Tyler de a inregistra un album solo, ameninta sa destrame una dintre cele mai de succes trupe rock ale Americii. Insa, intr-o noua declaratie recenta, Tyler sustinea ca este pregatit sa revina alaturi de vechii sai colegi.

Trupa Aerosmith a fost nevoita sa anuleze turneul din vara lui 2009, dupa ce Steven Tyler a cazut pe scena, la mijlocul unei piese, fracturandu-si umarul. Alte cateva spectacole au fost anulate la inceputul turneului, deoarece Steven Tyler se accidentase la picior. Colegii sai nu au aratat niciun fel de mila, atacand public comportamentul celebrului solist si acuzandu-l ca a inceput din nou sa se drogheze.

In mai 2008, Steven Tyler s-a internat intr-o clinca pentru tratarea dependentei de medicamente, declarand ca avea nevoie de "un mediu sigur" pentru a invinge durerea pe care o resimtea dupa o serie de operatii la picior.

Trupa Aerosmith nu a mai lansat un album de studio din 2001.

Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Bilete la concert, in rate
Bilete la concert, in rate

Concerte cu Aerosmith, Cranberries sau Gotan Project au loc in aceasta vara in Bucuresti. Daca nu prea te ajungi cu banii, incepand din 10 iunie, iti poti cumpara biletul in trei rate, din zece orase din tara.

Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO
Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO

Regii metalului au tinut sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania. Trupa Manowar va concerta pentru a doua oara la Bucuresti, in cadrul festivalului Sonisphere, care va avea loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo.

Concertele anului 2010 in Romania! Vezi cat costa biletele!
Concertele anului 2010 in Romania! Vezi cat costa biletele!

O explozie rock este pe cale sa arunce in aer Romania. Pe drumul deschis de The Rolling Stones incep sa calce marii artisti ai lumii.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.