Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în Scorpion. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor fi în centrul atenției

Venus in Scorpion
Shutterstock

Pe data de 4 decembrie 2023, Venus, planeta iubirii și a banilor, numită și Micul benefic, ajunge în zodia Scorpion. Patru zodii vor simți mai intens decât celelalte tranzitul lui Venus prin Scorpion.  

Până pe 29 decembrie, Venus aduce pasiune în relații, dar și gelozie, posesivitate sau manifestări dramatice. Cresc emoțiile intense și profunde și suntem interesați de secrete, de tot ce este misterios.

Cu Venus în Scorpion dorințele vor fi puternice și urmează o perioadă cu evenimente care pot transforma relațiile. De asemenea, în iubire este nevoie de o conexiune între minte, suflet și trup.

Pentru că Venus este și planeta banilor, în zodia Scorpion va crește interesul pentru sectorul financiar.

Ce aduce tranzitul lui Venus prin Scorpion pentru toate zodiile:

Citește și
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”

Berbec

Pentru nativii Berbec, tranzitul lui Venus aduce pasiuni intense și profunde, dar și preocupări pentru a obține beneficii financiare de pe urma unor contracte extraprofesionale sau colaborări, pe care nativii le desfășoară în paralel cu serviciul.

Taur

Pentru nativii Taur, tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și parteneriatelor aduce preocupări pentru aceste domenii. Se pot repara relații, dar există și situația în care pot ieși la suprafața anumite nemulțumiri, secrete ascunse sau accese de gelozie și posesivitate.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, tranzitul lui Venus prin sectorul muncii, activităților zilnice, rutinei și sănătății poate aduce o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, a condițiilor de muncă, dar și a stării de sănătate. Micul benefic aduce șanse de schimbare a unui job sau oportunități noi de colaborare.

Rac

Pentru nativii Rac, tranzitul lui Venus prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și pasiunilor aduce trăiri intense, pasionale în planul relațiilor personale, în relațiile cu persoanele dragi. Atenție la accese de gelozie! Pe de altă parte există șansa ca nativii singuri să-și găsească pereche, să se simtă puternic atrași de persoane care apar în viața lor.

Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion aduce preocupări pentru îmbunătățirea relațiilor de familie, dar și intenția de a începe o redecorare. Atenție la comunicare și la impulsul de a-și impune ideile!

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion aduce discuții plăcute, deplasări și oportunități de acumulare de informație sau învățare a unor lucruri noi. De asemenea, Fecioarele vor avea parte să afle informații secrete, să caute adevărul într-o chestiune care îi frământă.

Balanță

Pentru nativii Balanță, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion aduce oportunități financiare, sume importante de bani și negocieri. Totuși, nativii ar trebui să rămână ancorați în realitate și să nu-și facă planuri mărețe legate de situația financiară, pentru că banii care vin, la fel de repede se vor cheltui.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, tranzitul lui Venus prin zodia lor le aduce oportunități și șanse de relansare personală, farmec, magnetism. De asemenea, micul benefic le sporește intuiția, strategia și puterea de convingere, astfel încât nativii să îți urmeze obiectivele personale.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion activează casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. De asemenea, este și una dintre casele sănătății și este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi. Pe de altă parte cum Venus este planeta iubirii, pot să revină iubiri din trecut sau să înceapă relații ascunse.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion aduce relații bune cu prietenii, anturajul, o preocupare pentru viața socială și pentru proiectele pe care le au în derulare. De asemenea, nativii singuri ar putea să-și găsească partener prin intermediul prietenilor, să se simtă atrași puternic de cineva din anturaj.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion aduce șanse și oportunități în carieră și în activitățile profesionale, relații bune cu șefii. Chiar dacă vor ieși la suprafață unele situații, nativii vor încerca să treacă peste și să caute să aplaneze niște conflicte.

Pești

Pentru nativii Pești, tranzitul lui Venus prin zodia Scorpion le aduce preocupări pentru programarea unei călătorii, înscrierea la cursuri, participarea la seminarii, învățarea unor lucruri noi mai ușor. De asemenea, Peștii au dispoziție de a-și lărgi orizonturile cunoașterii. Este activat și sectorul credințelor și principiilor și nativii vor căuta o nouă direcție.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Citește și...
Horoscop 12 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate întâlni o persoană de care să se îndrăgostească
Horoscop 12 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate întâlni o persoană de care să se îndrăgostească

Horoscop 12 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi minunată. Să ne bucurăm de această ultimă zi din Săptămâna Luminată ca să-i facem fericiți pe ai noștri, să rămânem sufletește, în atmosfera de sărbătoare.

Horoscop 11 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va reuși să rostească o declarație de dragoste
Horoscop 11 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va reuși să rostească o declarație de dragoste

Horoscop 11 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. Lucrurile bune, de calitate vin spre noi dacă avem inima deschisă și dăm și noi dovadă de generozitate.

Horoscop 10 mai 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o ofertă de job, dacă nu chiar de o funcție
Horoscop 10 mai 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o ofertă de job, dacă nu chiar de o funcție

Horoscop 10 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne bucurăm de ultimele zile ale sărbătorilor pascale și să ne întâlnim cu toți cei dragi, să respectăm tradițiile și să degustăm bunatațile cu care ne-am obișnuit în perioada asta.  

Recomandări
Israelul a lansat un atac cu tancuri în Fâșia Gaza, după o noapte de bombardamente. Cel puțin 19 oameni au murit
Israelul a lansat un atac cu tancuri în Fâșia Gaza, după o noapte de bombardamente. Cel puțin 19 oameni au murit

Israelul a trimis tancuri în Jabalia, o zonă din nordul Fâșiei Gaza, duminică dimineața devreme, după o noapte de bombardamente aeriene și terestre intense, ucigând 19 persoane și rănind alte zeci, au declarat oficiali din domeniul sănătății.   

Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează. Actorul, vizitat la spital de Ciolacu și de Rafila
Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează. Actorul, vizitat la spital de Ciolacu și de Rafila

Evaluarea pacientului Florin Piersic arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor".

Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO
Cum arată un kilometru de tunel pe porțiunea Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești de 335 de milioane de euro VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti, anunţând că a fost săpat peste un kilometru de tunel.