Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă. Armonia în relațiile zodiilor va fi restaurată din 4 septembrie 2023

venus revine
Shutterstock

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, după o perioadă de reevaluare și revizuire a relațiilor, sferei sentimentale și situației financiare.

Între 23 iulie și 4 septembrie Venus a fost retrograd și a adus provocări și a scos la suprafață acele situații, care necesitau o clarificare.

De asemenea, relațiile cu cei din jur au intrat în vizorul nostru, felul cum interacționăm și ne exprimăm din punct de vedere afectiv și a ajutat la redescoperirea nevoilor afective. Revenirea la mișcarea directă instaurează calmul și armonia în relații și în sfera financiară. În relațiile unde nu mai există energie, pentru că a fost consumată în conflicte, vor avea loc despărțiri de comun acord.

Venus își continuă traseul prin zodia Leu până pe 9 octombrie, când intră în zodia Fecioară, așa că în următoarea perioadă, avem ocazia să luăm decizii importante în planul afectiv, financiar sau în domeniile, unde se află zodia Leu pe harta astrală.

Ce domenii activează revenirea lui Venus, planeta iubirii, la mișcarea directă:

Citește și
Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Ce spune Poliția despre „Regele fițelor”

Berbec

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, revine la mișcarea directă, prin sectorul sentimental. După o perioadă în care Berbecii și-au reevaluat sentimentele și relația de iubire, acum pot lua decizii importante. S-ar putea să mai existe lucruri încurcate, dar până în luna octombrie vor reuși să-și dai seama ce schimbări sunt necesare.

Taur

Venus, guvernatoarea nativilor Taur, revine la mișcarea directă, prin sectorul familiei, căminului și patrimoniului și se încheie o perioadă în care nativii și-au reevaluat relațiile de familie și au căutat să rezolve anumite chestiuni, care țin de casă și de administrarea acesteia.

Gemeni

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul comunicării, gândirii, interacționării, negocierilor și relațiilor cu rudele. Neînțelegerile cu familia, cu cei cu care desfășoară activități sau cu partenerul de cuplu se lămuresc în urma unor discuții sincere și directe. Dacă lucrurile nu sunt foarte clare în planul sentimental, până în luna octombrie, când Venus intră în zodia Fecioară, este posibil să se mai reia niște discuții și să se pună pe alte baze o relație.

Rac

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, respectiv prin sectorul financiar, al banilor pe care nativii Rac îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Retrogradarea lui Venus a adus o revizuire a obiceiurilor de cheltuire a banilor.

Leu

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin casa personalității nativilor, și le aduce Leilor, după o perioadă de revizuire și reevaluare a planurilor personale, schimbări importante în viața personală, în relațiile intime, dar și-n cele profesionale, mai ales că Venus este guvernatoarea casei carierei.

Fecioară

După o perioadă intensă în planul sentimental, cu întâlniri din trecut și sentimente răscolite, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Lucrurile par să reintre în normal în planul sentimental, mai ales dacă nativii au înțeles mesajele, care au venit din astral către ei, și i-au determinat să încheie anumite etape din trecut.

Balanță

Venus, guvernatoarea nativilor Balanță, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, semn că se încheie o perioadă de revizuire a planurilor, proiectelor de viitor, dar și a relațiilor de prietenie. Pentru că a fost dinamizată și axa sentimentală, lucrurile vor reintra în normal și-n planul amoros, acum că nativii și-au dat seama ce-și doresc de la o relație de iubire.

Scorpion

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, respectiv prin casa carierei, așa că se încheie o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale. Posibil și relația cu șefii să fi intrat într-o reevaluare, să se fi clarificat anumite aspecte și acum să se intre în normalitate.

Săgetător

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin zodia Leu și după o perioadă de revizuire a principiilor, sistemului de valori, pregătirii profesionale și schimburilor de experiență. Unele proiecte pot intra acum în linie dreaptă.

Capricorn

Venus, guvernatoarea casei sentimentale, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind intimitatea și încrederea reciprocă. Se instalează calmul și armonia în relațiile unde au fost probleme de natură financiară sau intimă.

Vărsător

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. După o vară incendiară în planul relațional, în care s-au lămurit niște situații neplăcute, acum Vărsătorii vor acționa în beneficiul lor. Posibil să realizeze că nu mai pot continua să meargă mai departe într-o relație, să aibă loc despărțiri, de comun acord, pentru că și-au epuizat energia să mai lupte și să țină piept conflictelor.

Pești

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Proiectele profesionale încep să prindă contur, în perioada următoare, să se așeze pe alte baze, să se instaleze armonie în relațiile cu colegii. În ce privește sănătatea, se pot lua decizii pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Articol recomandat de sport.ro
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Frumoase și valoroase. Zece sportive românce superbe care merg la Paris ca să câștige medalii | FOTO
Citește și...
Horoscop 21 iulie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină aduce de toate pentru zodii
Horoscop 21 iulie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină aduce de toate pentru zodii

Horoscop 21 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. Luna Plină, cu de toate. O să-i adunăm în jurul nostru pe cei care contează pentru noi și o să mergem la plimbare, pe la târguri, expoziții,la aniversări și alte festivități, să ne bucurăm.

Horoscop 20 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va fi curtată de diverse persoane care se simt atrase de ei
Horoscop 20 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va fi curtată de diverse persoane care se simt atrase de ei

Horoscop 20 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi de acțiune. O să ne bucurăm de un anturaj dornic de plimbare și o să ținem pasul cu grupul, indiferent unde mergem, mai pe lângă casă, prin țară, pe-afară.

Horoscop 19 iulie 2024, cu Neti Sandu. Poate vi se propune ceva nou de lucru și de aici or să vină și banii
Horoscop 19 iulie 2024, cu Neti Sandu. Poate vi se propune ceva nou de lucru și de aici or să vină și banii

Horoscop 19 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi a visării. O să ne achităm de obligațiile casnice, după care îi luăm pe ai noștri și o mergem să vizităm locuri noi ca să ne îmbogățim pe dinăuntru.

Recomandări
Noi proteste în Leeds, după revolta violentă a românilor. Sute de oameni au ieșit pe străzile din cartierul Harehills
Noi proteste în Leeds, după revolta violentă a românilor. Sute de oameni au ieșit pe străzile din cartierul Harehills

Cel puțin 5 persoane au fost reținute până acum după revolta violentă din Leeds, în nordul Angliei. Scandalul din orașul britanic a pornit când autoritățile locale au luat 5 copii dintr-o familie de români, iar oamenii au ieșit supărați pe stradă.

Presupusul criminal al dentistei din Brăila a fost prins de polițiști. Unde se afla
Presupusul criminal al dentistei din Brăila a fost prins de polițiști. Unde se afla

Bărbatul care ar fi ucis-o pe doctorița orginară din Republica Moldova în cabinetul ei stomatologic din Brăila a fost prins de polițiști.

Ce ar fi cauzat pana majoră a serviciilor Microsoft la nivel mondial, cea mai mare avarie IT din toate timpurile
Ce ar fi cauzat pana majoră a serviciilor Microsoft la nivel mondial, cea mai mare avarie IT din toate timpurile

Omenirea a apucat să vadă pentru câteva ore cum ar arăta lumea cu o pană globală a sistemelor informatice. Multe companii se luptă să rezolve problemele cauzate de căderea serviciilor și aplicațiilor Microsoft.