Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă. Armonia în relațiile zodiilor va fi restaurată din 4 septembrie 2023

venus revine
Shutterstock

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, după o perioadă de reevaluare și revizuire a relațiilor, sferei sentimentale și situației financiare.

Între 23 iulie și 4 septembrie Venus a fost retrograd și a adus provocări și a scos la suprafață acele situații, care necesitau o clarificare.

De asemenea, relațiile cu cei din jur au intrat în vizorul nostru, felul cum interacționăm și ne exprimăm din punct de vedere afectiv și a ajutat la redescoperirea nevoilor afective. Revenirea la mișcarea directă instaurează calmul și armonia în relații și în sfera financiară. În relațiile unde nu mai există energie, pentru că a fost consumată în conflicte, vor avea loc despărțiri de comun acord.

Venus își continuă traseul prin zodia Leu până pe 9 octombrie, când intră în zodia Fecioară, așa că în următoarea perioadă, avem ocazia să luăm decizii importante în planul afectiv, financiar sau în domeniile, unde se află zodia Leu pe harta astrală.

Ce domenii activează revenirea lui Venus, planeta iubirii, la mișcarea directă:

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Berbec

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, revine la mișcarea directă, prin sectorul sentimental. După o perioadă în care Berbecii și-au reevaluat sentimentele și relația de iubire, acum pot lua decizii importante. S-ar putea să mai existe lucruri încurcate, dar până în luna octombrie vor reuși să-și dai seama ce schimbări sunt necesare.

Taur

Venus, guvernatoarea nativilor Taur, revine la mișcarea directă, prin sectorul familiei, căminului și patrimoniului și se încheie o perioadă în care nativii și-au reevaluat relațiile de familie și au căutat să rezolve anumite chestiuni, care țin de casă și de administrarea acesteia.

Gemeni

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul comunicării, gândirii, interacționării, negocierilor și relațiilor cu rudele. Neînțelegerile cu familia, cu cei cu care desfășoară activități sau cu partenerul de cuplu se lămuresc în urma unor discuții sincere și directe. Dacă lucrurile nu sunt foarte clare în planul sentimental, până în luna octombrie, când Venus intră în zodia Fecioară, este posibil să se mai reia niște discuții și să se pună pe alte baze o relație.

Rac

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, respectiv prin sectorul financiar, al banilor pe care nativii Rac îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Retrogradarea lui Venus a adus o revizuire a obiceiurilor de cheltuire a banilor.

Leu

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin casa personalității nativilor, și le aduce Leilor, după o perioadă de revizuire și reevaluare a planurilor personale, schimbări importante în viața personală, în relațiile intime, dar și-n cele profesionale, mai ales că Venus este guvernatoarea casei carierei.

Fecioară

După o perioadă intensă în planul sentimental, cu întâlniri din trecut și sentimente răscolite, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Lucrurile par să reintre în normal în planul sentimental, mai ales dacă nativii au înțeles mesajele, care au venit din astral către ei, și i-au determinat să încheie anumite etape din trecut.

Balanță

Venus, guvernatoarea nativilor Balanță, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, semn că se încheie o perioadă de revizuire a planurilor, proiectelor de viitor, dar și a relațiilor de prietenie. Pentru că a fost dinamizată și axa sentimentală, lucrurile vor reintra în normal și-n planul amoros, acum că nativii și-au dat seama ce-și doresc de la o relație de iubire.

Scorpion

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, revine la mișcarea directă prin zodia Leu, respectiv prin casa carierei, așa că se încheie o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale. Posibil și relația cu șefii să fi intrat într-o reevaluare, să se fi clarificat anumite aspecte și acum să se intre în normalitate.

Săgetător

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin zodia Leu și după o perioadă de revizuire a principiilor, sistemului de valori, pregătirii profesionale și schimburilor de experiență. Unele proiecte pot intra acum în linie dreaptă.

Capricorn

Venus, guvernatoarea casei sentimentale, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind intimitatea și încrederea reciprocă. Se instalează calmul și armonia în relațiile unde au fost probleme de natură financiară sau intimă.

Vărsător

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. După o vară incendiară în planul relațional, în care s-au lămurit niște situații neplăcute, acum Vărsătorii vor acționa în beneficiul lor. Posibil să realizeze că nu mai pot continua să meargă mai departe într-o relație, să aibă loc despărțiri, de comun acord, pentru că și-au epuizat energia să mai lupte și să țină piept conflictelor.

Pești

Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Leu, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Proiectele profesionale încep să prindă contur, în perioada următoare, să se așeze pe alte baze, să se instaleze armonie în relațiile cu colegii. În ce privește sănătatea, se pot lua decizii pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Prima apariție publică a lui Adrian Mititelu Jr după ce a ieșit din comă
FOTO Prima apariție publică a lui Adrian Mititelu Jr după ce a ieșit din comă
Citește și...
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii

Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Recomandări
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!

Alianța NATO a încheiat un exerciţiu militar, "Brave Griffin", la frontiera dintre Polonia şi Lituania privind securizarea faimosului Coridor Suwalki.

Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE
Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE

În multe state, medicii lucrează și la stat și la privat, iar interzicerea acestei practici ar goli spitalele publice. Doar că în alte țări, situația este bine reglementată și pacienții nu sunt forțați să meargă la privat.

Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie
Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie

Ca să prindă viteză în cursa pentru primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să își depună candidatura.