Varsatorii sunt plimbareti, iar berbecii sunt petrecareti zilele acestea. Horoscopul 18.02.2012

Dată publicare: 18-02-2012 08:08
Dată actualizare: 02-07-2012 02:41


Horoscop, zodiac

Pestii insa au toate sansele sa se intalneasca cu o veche cunostiinta. Ce anunta horoscopul pentru fiecare zodie, aflam de la Neti.

VARSATOR
O sa va duceti pe la diverse evenimente mondene, mai o aiversare, mai un vernisaj, poate fi si o nunta sau va duceti intr-un club.

PESTI
Se poate sa revedeti o persoana care a insemnat ceva, la un moment dat pentru voi, dar sentimentele s-au cam pierdut pe drum - dar acum se poate reinnoda relatia.

BERBEC
O sa uitati de toate necazurile daca o s-ajungeti la o petrecere, sa aflati noutati despre cunoscutii vostri si o sa completati agenda telefonica sau fcebook-ul cu nume noi.

TAUR
Sunteti in mare forma, o sa va ocupati si de gospodarie dar si de sufletelul vostru, sa vizionati un film, mergeti la un teatru, sau la opeta sa va hraniti sufleteste.

GEMENI
Poate va iau niste prieteni cu ei intr-o statiune montana, la serbarile zapezii, pe undeva, o sa respirati alt aer, va plimbati cu telescaunul, telecabina.

RAC
Va face o surpriza partenerul de viata si va scoate din carapace, o sa faceti miscare, un slalom pe pirtiesau dati o fuga pina la niste rude care locuiesc in alt oras.

LEU
Poate ca n-o sa reusiti sa va incadrati in bugetul alocat acestor zile de week-end dar familia voastra e mai presaus decit orice calcule financiare.

FECIOARA
E posibil sa primiti o invitatie la o zi de nastere, la un botez, e ceva care o sa va atinga sufleteste si poate reinnoiti niste relatii cu oameni la care tineti.

BALANTA
Va puteti reface o casnicie, o relatie sentimentala, o prietenie, fara mare tapaj, simplu, dati un telefon, va cereti si scuze, eventual, dac-ati gresit si o luati de la zero.

SCORPION
O sa va faceti timp si pentru treburile casnice si pentru iesit pe undeva pe-afara sa faceti un pic de miscare s-aveti dupa-aceea poafta de mincare sau va duceti diseara la un chef.

SAGETATOR
Foarte posibila reuniune cu rudele apropiate, poate faceti o tratatie la voi acasa, azi sau maine, in functie de timpul liber comun cu al invitatilor.

CAPRICORN
Prietenii va scot in lume, va rasfata, le pasa daca va simtiti sau nu - bine- e mare lucru sa va simtiti si voi iubiti - in sfirsit.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO