Varsatorii au un castig banesc neasteptat. Horoscopul zilei de 6 iulie 2012

06-07-2012 06:25


Horoscop zilnic, horoscop astazi

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

RAC
Program incarcat, o sa alergati in mai multe directii ca sa rezolvati atat probleme de serviciu, cat si personale, sa faceti aprovizionarea, sa pregatiti un eveniment festiv pentru maine, poimaine.

LEU
Intrati la cheltuiala poate pentru ca vreti sa-i faceti o surpriza unei persoane pe care o iubiti, organizati un party aniversar sau o tratatie de placere pur si simplu.

FECIOARA
Niste oameni conteaza pe contributia voastra la o activitate, care s-ar incheia mult mai repede daca o sa dati si voi o mana de ajutor.

BALANTA
Invitatie la drum, la o pensiune, un hotel intr-o statiune montana sau la malul marii; o sa va oferiti un miniconcediu, sa va incarcati plamanii cu aer proaspat.

SCORPION
O sa puteti aduna cateva semnaturi, parafe si restul lasati pe luni, va duceti la notar, consultati un avocat, ca sa perfectati niste acte, sa completati un dosar.

SAGETATOR
Puteti pleca intr-o drumetie si sa va luati cortul sau sa dormiti la o cabana, intr-un camping si sa va simtiti cat mai aproape de natura, sa va relaxati.

CAPRICORN
Ati putea primi o confirmare ca ati luat un examen, ati fost angajati undeva sau ca puteti pleca la munca, la studii in strainatate.

VARSATOR
Un castig banesc, poate vi se dau niste bani din urma sau e zi de salariu, mai poate fi o recompensa, gen prima sau bunuri valorice.

PESTI
Foarte posibila legalizare, ati strans o serie de acte la dosar si o sa primiti aprobarile de care aveti nevoie sa puteti incheia un contract sa obtineti niste bani.

BERBEC
Va puteti interesa la banca de un credit pentru casa ori alte nevoi personale si sa alegeti varianta cu dobanda mai mica si pe termen lung.

TAUR
O sa fiti solicitati de catre cei din conducere sa luati parte la un eveniment social, poate e un spectacol, o conferinta, se impart premii sau e un team building.

GEMENI
Posibila negociere sa obtineti un post mai bun sau un salariu pe masura eforturilor depuse sau poate vindeti ori cumparati ceva si va targuiti la pret.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO