Varsatorii au parte numai de bucurii, primesc vesti bune si cadouri. Horoscopul zilei de 20.02.2012

Dată publicare: 20-02-2012 06:43
Dată actualizare: 18-05-2012 01:27


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

PESTI
Se precipita niste evenimente si o sa va gasiti mai repede ceva de lucru, primiti un credit bancar, se programeaza mai devreme un examen si trebuie sa fiti pe receptie.

BERBEC
E posibil sa primiti o invitatie de iesit diseara la o reuniune amicala, se dezbat niste chestiuni ale grupului si o sa va incarcati frumos sufleteste.

TAUR
O sa luati legatura cu diversi parteneri de afaceri sa rezolvati mai multe aspecte ale unei lucrari, sa faceti rost de bani, sa fie o abordare din toate unghiurile posibile.

GEMENI
Se poate sa vi se dea ceva in plus de lucru, la job sau va implicati intr-o colaborare, oricum o sa va faceti remarcati prin ceva care va propulseaza in varful piramidei.

RAC
O sa puteti legaliza un act si sa capatati un statut clar, vi se recunosc niste studii, niste drepturi si o sa fiti platiti ca atare, deci nu e deloc putin lucru.

LEU
Intalniri, negocieri, o sa va impuneti punctul de vedere, sa nu-si faca iluzii partenerii de afaceri, angajatorii ca veti lucra sub pretul pietei.

FECIOARA
O sa primiti OK-ul pentru un job, pentru intrarea in examen sau ca sa urmati cursurile unei scoli ori poate faceti toate aceste demersuri pentru copil, nepotel.

BALANTA
Veti iesi mai des in societate, o sa primiti diverse invitatii pe la cate-o sindrofie, legati noi prietenii si o sa fie pe gustul vostru, se potriveste cu stilul vostru de viata.

SCORPION
Poate de dragul copiilor sau impreuna cu niste tineri o sa va duceti la o sala de sport, sa va cultivati niste aptitudini, sa faceti si ce va place, nu numai ce trebuie.

SAGETATOR
Se poate sa faceti niste investitii in locuinta, unii dintre voi dati avansul pentru casa, daca n-aveti unde sa stati, poate solutia finala este: un credit.

CAPRICORN
E posibil sa va intre de azi banii pe care-i asteptati si sa faceti plati, ori aprovizionarea, ceva care era pe lista de prioritati in calendarul zilei.

VARSATOR
Un motiv de bucurie, revedeti o persoana fie si pe mess, pe skype, aflati o veste nemaipomenita, primiti ceva in dar, oricat de mic, dar care o sa v-atinga la coarda sensibila.
 

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO