Taurii se vor bucura de surprize, iar pestii vor incasa bani. Horoscopul zilei de 24 martie

×
Codul embed a fost copiat

In aceasta sambata ar trebui sa ne asteptam la intamplari neobisnuite.

BERBEC
Intalnire emotionanta, poate chiar cu cineva care poate fi viitorul vostru partener de afaceri sau partener de viata.

TAUR

La voi surprizele placute ar trebui sa se tina lant si sa va vedeti cu diversi cunoscuti, sa va distrati, sa mergeti la film, la spectacol, sa va bucurati de fiecare clipa.

GEMENI

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

O sa dedicati o parte din timpul liber activitatilor extraprofesionale, va duceti la o reuniune cu niste colaboratori sa va puneti in valoare niste calitati speciale.

RAC

Poate plecati cu trenul in loc de masina sau in alt grup decat cel initial, oricum o sa fie bine, o sa va distrati cat cuprinde zilele acestea.

LEU

Va intalniti cu cineva care vine de la drum lung si se poate sa aflati noutati care au mare importanta pentru voi, o sa va mai ganditi daca sa plecati si voi acolo si in ce conditii.

FECIOARA

O sa scoateti din banii de rezerva pentru a cumpara apropiatilor ce si-au dorit si o sa va bucurati impreuna de o masa gustoasa, de un spectacol care sa lase lungi reverberatii in sufletele voastre.

BALANTA

Se poate sa va duceti la ziua cuiva de nastere sau la o inaugurare a unei locuinte, e ceva care se cere sarbatorit de oameni care stiu sa se bucure de succesul cuiva.

SCORPION

Puteti avea norocul sa primiti cadou obiectul pe care vi-l doreati in casa sau e un gadget, un telefon, un ipod, ceva care sa va faca placere sa-l luati cu voi la plimbare, la sala.

SAGETATOR

O sa va caute cineva la care visati de mult, poate veti reinnoda o relatie sentimentala sau o casnicie care se destramase ori inghetase si poate asta e tot ce va doreati.

CAPRICORN

Dati o raita pe la magazine si o sa va luati o apartura la promotie sau cu vreun discount serios.

VARSATOR

Se va gasi un mijloc de transport ca sa ajungeti acolo unde v-ati propus ca sa nu lipsiti de la un eveniment important, o decernare de premii, un concert sau la o aniversare.

PESTI

E posibil sa incasati niste bani si sa aveti cu ce sa iesiti pe afara, sa luati masa in oras sau sa va duceti intr-un club.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.