Taurii negociaza in avantaj cu partenerii de afaceri. Horoscopul zilei de 5.03.2013

Ultimul update: Vineri 08 Martie 2013 01:04
Data publicarii: Marti 05 Martie 2013 07:47
Categorie: Horoscop
Horoscop, zodiac

PESTI - O sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara, va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si veti munci cot la cot cu ei sa va sporiti veniturile.

BERBEC - Adunati dovezi, informatii, toate actele de care-aveti nevoie ca sa alcatuiti un dosar solid poate pentru scoala, pentru angajare sau ca sa castigati un proces.

TAUR - Desfasurati o buna colaborare cu partenerii de afaceri si e bine sa semnati contractele de munca tinand cont de conditiile oferite, poate negociati sa obtineti un plus de avantaje.

GEMENI - O sa va luati banii dupa ce veti completa niste cereri, mai dati telefoane, mesaje ca sa nu va uite datornicii, sa faca bine sa va dea banii sa-i puteti rula.

RAC - Se poate sa fie o perioada dedicata studiului, pregatiti o lucrare, sunteti in sesiune, e ceva care va solicita si o sa depuneti un efort - intelectual.

LEU - Vesti amestecate, dar o sa stiti sa le-alegeti pe cele bune, sa le fructificati si sa rezolvati acele treburi cu adevarat importante, sa iasa totul asa cum v-ati propus.

FECIOARA - Intrevederi cu parteneri de afaceri, sponsori, va consultati si cu un avocat, poate, ca sa va orientati ca lumea, sa faceti alegeri adecvate.

BALANTA - O zi incarcata la job si o sa interactionati cu lume multa, aveti de luat si niste aprobari, la scoala pare sa fie la fel de solicitant, insa per total o sa fie bine.

SCORPION - E posibil sa incasati niste bani si sa-i cheltuiti imediat c-aveti plati de facut, or fi niste facturi sau altceva neprevazut, si trebuie sa va conformati.

SAGETATOR - Posibile noi provocari - va pregatiti de o iesire la rampa sa faceti dovada calitatilor, a valorii voastre si sa aveti parte de o promovare.

CAPRICORN - Aveti de predat o situatie, veti primi un calificativ si il vreti pe cel mai mare, normal, drept care veti avea emotii si o sa fie un consum nervos.

VARSATOR - O sa faceti un bilant financiar, prilej cu care o sa vedeti ca s-au adunat cam multe datorii- din cele lunare - de achitat, daca nu cumva si vreo polita de asigurare scumpa.

Horoscop, zodiac Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă