Taurii au parte de lucruri noi. Vezi ce-ti rezerva astrele

Dată publicare: 17-02-2012 07:34
Dată actualizare: 28-10-2012 03:32


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

VARSATOR
Se poate sa fiti pusi in situatia de a alege un job sau niste colegi, parteneri de afaceri cu care sa lucrati, ori un partener de viata.

PESTI
Veti fi convocati la o negociere, sa le spuneti angajatorilor in ce conditii sunteti dispusi sa lucrati, iar daca nu va puneti de acord alegeti alta varianta de job.

BERBEC
Demersuri in forta ca sa recuperati niste bani, sa avansati cu actele fara de care nu va puteti misca in nicio directie. E de profitat de actuala conjunctura, nu ratati o astfel de ocazie.

TAUR
Se petrec lucruri noi in viata voastra, o fi vorba despre o afacere in care puteti intra sau e un eveniment personal in pregatire, o nunta, un botez, care necesita indelungi pregatiri.

GEMENI
Va parvin ceva bani cat sa va ajunga pentru mancare, dar tot va trebui sa faceti rost de o suma mai mare pentru plata ratelor si a facturilor, poate ii cereti unei banci.

RAC
Sefii o sa va dea niste responsabilitati in plus, sa va ocupati si de alt departament, sa munciti in locul unor colegi, poate o sa fiti sefii acelei sectiuni.

LEU
Apar situatii neprevazute care inghit bani, o rata de care ati uitat, o factura, taxe scolare care or fi crescut intre timp de cand v-ati inscris copilul la scoala.

FECIOARA
Poate le dati o mana de ajutor unor rude sau unor prieteni care o duc greu in perioada asta sau doar zilele astea fie cu sanatatea, fie cu banii.

BALANTA
Se contureaza un succes de echipa, munca voastra n-a fost in zadar, si daca mentineti ritmul o sa existe un crescendo, sa ajungeti in top.

SCORPION
Ati putea pleca pe undeva cu familia, pentru cateva zile si sa recugeti la banii de rezerva, stransi de altfel pentru astfel de ocazii, adica tot pentru ai vostri.

SAGETATOR
Va pot intra niste bani si sa luati diverse lucruri pentru casa si daca va mai raman sa va si distrati zilele astea intr-un club sau sa va culturalizati.

CAPRICORN
Un proiect major care o sa va aduca atat satisfactii profesionale cat si financiare, o sa capatati un plus de stralucire si o sa starniti admiratia celor din jur.

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO