Scorpionilor li se implinesc asteptarile legate de viata sentimentala. Horoscopul zilei de 1.02.2012

Dată publicare: 01-02-2012 06:31
Dată actualizare: 12-08-2012 19:30


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR
Se pare ca v-ati decis sa incepeti un noi proiect, sa va angajati altundeva sau doar sa va mai luati ceva de lucru, in particular, o colaborare.

PESTI
Or sa va mai estompeze acele probleme care va macina si o sa primiti ajutor din partea unor oameni care vor fi receptivi la framantarile voastre.

BERBEC
Incep sa se contureze niste recompense si sa constatati ca sefii apreciaza faptul ca sunteti competenti ca ati muncit cu toata seriozitatea.

TAUR
Va pot intra niste bani in buzunar si o sa aveti de cheltuiala, sau ii veti strange in vederea evenimentului marcant, o nunta, un botez sau ca sa va luati apartament.

GEMENI
O sa va reuseasca demersurile de afaceri cu conditia sa nu lasati sa va scape vreun amanunt important, sa specificati ce anume doriti si sa stie clar care va sunt obligatiile.

RAC
O sa dati ceva bani pe un act notarial care sa certifice faptul ca sunteti adevaratii proprietari ai unui imobil sau poate faceti o donatie.

LEU
E posibil sa se disute in biroul sefilor despre o avansare, dar veti afla, la un moment dat, si cine se opune sa capatati un post de conducere.

FECIOARA
Pare sa fie mult de lucru la job si, in plus, sunteti decisi sa indreptati niste situatii care sunt incorecte si pe care nu le puteti tolera.

BALANTA
Se vine cu o oferta de lucru, poate fi si o colaborare, dar o sa acceptati numai daca nu sunteti prinsi cu alte obligatii contractuale.

SCORPION
Vi se implinesc niste asteptari legate de relatia sentimentala, fiinta iubita rezoneaza cu voi pe mai multe planuri, o sa va completati perfect.

SAGETATOR
O s-aveti de facut mai multe drumuri pana sa obtineti toate semnaturile, poate veti ajunge si in alt oras ca sa luati legatura cu niste autoritati care sa va aprobe o cerere.

CAPRICORN
Se poate sa reinnoiti buletin, pasaport, permis de conducere, card bancar sau vreo legitimatie, e posibil sa treceti pe la vreo ambasada ca sa perfectati niste acte.
 

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO