Scorpionii isi schimba viata profesionala. Horoscopul zilei de 4.09.2013


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 07:23
Categorie: Horoscop
Horoscop

FECIOARA - Vi se face o oferta de lucru si daca aveti un timp suplimentar poate va incumetati sa va luati o colaborare ca s-aveti cu ce sa platiti ratele.

BALANTA - O sa va ingrijiti, poate, mai mult de infatisare, sa recapatati o prospetime pe care-ati cam pierdut-o din cauza oboselii, a stresului.

SCORPION - Vi se propune un job sau la actualul serviciu vi se incredinteaza o noua functie si o sa fiti in priza, va pregatiti de o viata noua - din punct de vedere profesional.

SAGETATOR - Faceti o evaluare a banilor din cont si o sa stiti daca v-ajung sa dati o raita prin strainatate, asa cum va place voua sau sa va luati ceva scump pentru casa.

CAPRICORN - Oportunitati de a primi o afacere, de a va schimba locul de munca sau domiciliul - e ceva pe care-l puteti face acum si e de profitat de conjunctura asta, favorizanta.

VARSATOR - Se-ndreapta situatia de la serviciu, colegii vor fi cooperanti, o s-aveti si un proiect nou, o sa fie o adevarata relansare, va reinventati.

PESTI - Reinnoiti abonamente, contracte, v-apucati de o activitate care sa va puna adrenalina in miscare - faceti sport, sau o sa practicati un hobby.

BERBEC - Se intrevad niste posibilitati de a mai aduce bani in casa din colaborari, probabil - totul e sa alegeti varianta castigatoare.

TAUR - Posibila negociere sa obtineti un post mai bun sau un salariu pe masura eforturilor depuse - sau poate vindeti ori cumparati ceva si va targuiti la pret.

GEMENI - O sa fiti solicitati de catre cei din conducere sa luati parte la un eveniment social - pot fi un spectacol, o conferinta, se impart premii sau o sa fie un team buiding.

RAC - Un castig banesc, poate vi se dau niste bani din urma sau e zi de salariu si se mai poate sa aduca partenerul de cuplu bani mai multi in perioada asta.

LEU - Va puteti interesa la banca de un credit pentru casa ori alte nevoi personale si sa aveti incredere c-o sa rezolvati problemele respective.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop, zodii,

VIDEO PROTVPLUS.RO