Scorpionii afla astazi ziua in care se vor logodi sau casatori. Horoscopul zilei de 14.02.2012

Dată publicare: 14-02-2012 07:11
Dată actualizare: 18-05-2012 04:29


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR
O definitivare - va sustineti o cauza pana la ultimul argument, incat sa nu va poata combate nimeni si o sa vi se dea ok-ul pentru o munca, o afacere.

PESTI
Ati putea castiga un proces, sa recuperati niste bani, bunuri, custodia copiilor, sau e vorba doar de onoarea voastra, in cazul unora, castigul poate fi moral.

BERBEC
Se contureaza un succes la job, la scoala, poate veti primi atat bani, cat si aprecieri si n-o sa vi se mai para ca munciti degeaba.

TAUR
O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va ridice cota valorica, e un bun moment de reafirmare, de promovare pe scara ierarhica.

GEMENI
Va puteti apuca de un nou proiect, de undeva trebuie sa vina succesul - poate peste cateva luni - asa incat e de pregatit terenul si sa faceti alegeri norocoase.

RAC
Sanse mari sa luati un examen, sa primiti o aprobare de constructie sau un act notarial care sa arate ce drepturi aveti, sa va puteti misca in voie.

LEU
O sa puteti deveni sefi, sa capatati si bani mai multi, dar, daca mai aveti de lucru si in particular, s-ar putea sa n-aveti timp sa conduceti un departament.

FECIOARA
Va intra bani pe care ii puteti depune intr-un cont, sa se adune o suma mare ca sa va luati casa ori masina sau pentru studiile speciale ale copilului.

BALANTA
Se poate sa gasiti cumparator pentru locuinta ori terenul pe care le-ati pus in vanzare si, chiar daca nu veti lua cat ati cerut initial, tot e convenabil.

SCORPION
E de profitat de aceasta zi a indragostitilor sa va faceti cunoscute sentimentele, sa se afle cand va avea loc logodna, casatoria, sau unde plecati in week-end.

SAGETATOR
Noutati care tin de scoala, de examene, si probabil de plata unor taxe, ori va inscrieti la un club sportiv, sa faceti miscare si va luati abonament.

CAPRICORN
E posibil sa-ncepeti lucrul la ceva de care sa fiti incantati si sa v-aduca bani cat de curand - ofertele curg.

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO