Pestii isi pot gasi un loc de munca mai bine platit. Horoscopul zilei de 23 februarie 2012

Dată publicare: 23-02-2012 07:24
Dată actualizare: 04-10-2012 23:15


Pesti: O decizie care va confera un statut, vi se recunosc niste drepturi, poate castigati un proces, dati licenta si va gasiti un loc de munca bine platit.

(BERBEC)
Se contureaza o afacere care sa v-aduca profit, sfera financiara se nuanteaza frumos si veti avea parte de colaboratori care sa tina pasul cu voi.

(TAUR)
Intrati intr-o afacere care o sa va solicite, nu gluma, dar o sa fiti apreciati de cei din breasla voastra daca nu cumva o sa aveti o adresabilitate mult mai larga.

(GEMENI)
O confirmare dintr-un birou de sef, din cancelarie, ca vi s-a aprobat o cerere de care depinde evolutia voastra in plan profesional - succesul e pe urmele voastre.

(RAC)
Va interesati de o plecare in strainatate sau undeva prin tara, departe de casa, fie cu treaba, fie ca sa va deconectati, sa petreceti cateva zile intr-o statiune de agrement.

(LEU)
O sa abordati o noua strategie financiara ca sa v-ajunga banii pentru toate cheltuielile obligatorii, iar daca nu-s suficienti poate faceti o cerere la banca pentru un credit.

(FECIOARA)
Posibile negocieri ca sa bateti palma pentru un nou proiect, poate fi o afacere particulara sau e vorba despre un alt loc de munca si o sa va implicati trup si suflet.

(BALANTA)
Ati putea reinnoi un contract, poate pe bani mai multi si sa va descurcati cu plata ratelor, a facturilor, sa nu existe riscul unor amanari.

(SCORPION)
O atmosfera mult mai destinsa la serviciu, iar in timpul liber o sa alegeti o activitate care sa va faca placere, un hobby ca sa va creati o stare de spirit mult mai buna.

(SAGETATOR)
E momentul sa faceti o investitie in locuinta, sa se simta toti ai vostri mult mai bine, poate mai construiti o camera, un etaj, va extindeti.

(CAPRICORN)
Primiti ok-ul pentru o plecare in concediu, sa luati o gura de aer, sa vizitati vreun obiectiv turistic, sau niste rude v-asteapta sa treceti pe la ele.

(VARSATOR)
Ati putea prelungi un contract daca v-ati luat toti banii promisi, altminteri asteptati niste oferte care sa va aduca si recompense, nu numai obligatii si restrictii, mai mici sau mai mari.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO