Pentru Tauri incepe o perioada banoasa, care tine pana in primavara. Horoscopul zilei de 3 iulie

Ultima actualizare: 25-10-2012 10:46

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

RAC
Posibila negociere sau doar o dezbatere pe marginea unei afaceri in care v-ati pus toate sperantele si o sa va intelegeti, poate mai faceti si voi unele concesii.

LEU
Se profileaza o zi incarcata, o sa aveti probabil mult de lucru la serviciu, va fi agitatie si pot sa apara niste situatii neprevazute si in plan profesional.

FECIOARA
O sa aveti parte de o reusita in sfera cariera si vi se aduc multumiri, puteti primi bani, cateva zile de concediu in plus ori alt gen de recompense materiale.

BALANTA
S-ar putea sa investiti niste bani in casa si o sa ramaneti cu banii in buzunar daca veti lua ceva in rate, asta si ca sa luati cat mai multe lucruri.

SCORPION
O s-aveti noroc de un sponsor care sa va finanteze un proiect, sa va ajute sa cumparati o aparatura sau sa va plateasca o deplasare in strainatate.

SAGETATOR
Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de afaceri sau poate viseaza sa formati un cuplu, conteaza ce simtiti si voi, normal.

CAPRICORN
O confirmare ca veti lua banii care vi s-au promis sau ca ati primit ok-ul pentru un nou proiect, ca ati luat un examen, un concurs.

VARSATOR
O sa va gasiti de lucru daca asta va preocupa si ati putea pleca intai intr-o vacanta si de-abia dupa aceea sa incepeti, cu forte proaspete.

PESTI
Se pare ca vi se da voie sa plecati in vacanta sau cu o zi mai devreme in weekend, oricum, veti beneficia de niste inlesniri, sefii se-arata binevoitori.

BERBEC
Va-ntalniti cu partenerii de afaceri, cu colegii de breasla ca sa discutati afaceri, sa concepeti o strategie de
lucru, sa semnati contracte.

TAUR
Or sa va intre poate mai multi bani, din surse diferite, cert e ca se-anunta o perioada banoasa si care se va prelungi pana anul viitor in primavara.

GEMENI
O sa faceti niste schimbari, poate va pregatiti de concediu, va luati haine, va duceti la o sala de fitnes, la bazin, la un spa, sa aratati fresh.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO