Oferte de afaceri si cereri in casatorie. Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2012

Ultima actualizare: 10-11-2012 00:53

O sa ne ia prin surprindere unele oferte de afaceri sau vreo cerere in casatorie. Practic sunt acele lucruri pe care le-am fi putut intalni si chiar rezolva mai demult, dar nu intruneam conditiiile necesare.

(SCORPION)
Poate reusiti sa prelungiti un contract si sa va platiti la timp datoriile, sa nu va treziti cu penalizari care sa va ciunteasca veniturile. O sa cereti poate un credit bancar sau doar o suplimentare, sa va descurcati in perioada asta cu pregatirile de sezon.

(SAGETATOR)
O sa puteti indrepta unele situatii care va-mpiedica sa faceti progrese in plan personal si o sa apelati la niste prieteni, iar unii dintre ei se vor oferi sa v-ajute. O sa va puteti reapara masina, sau daca aveti bani puteti spera la una nou-nouta ca sa va simtiti in siguranta.

(CAPRICORN)
O sa reglati relatia cu colegii de breasla, poate luati in discutie responsabilitati, drepturi banesti si cate si mai cate pana va fi echilibru in relatie. Se poate sa luati de undeva un rest de plata si sa va descurcati macar cu cheltuielile de azi, ca de maine mai vedeti ce-o mai fi.

(VARSATOR)
Intalnire cu un posibil viitor partener de afaceri si o sa va lasati convinsi de avantajele proiectului pe care vi-l propune si poate va incumetati sa semnati contractul. Relatia sentimentala se deruleaza in ritmul ei, degeaba fortati nota ca n-o sa fie perfect, ba dimpotriva, puteti strica totul.

(PESTI)
O instiintare, ca veti lua niste bani, pe de-o parte, iar pe de alta parte ca trebuie sa achitati niste facturi, pot fi niste costuri suplimentare, de care n-o sa fiti prea incantati. V-ati putea face o rezervare la munte, sa plecati fie in week-end, fie de sarbatori, cu buget de austeritate si totusi sa va distrati.

(BERBEC)
Va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul si puteti colabora atat in particular, cat si pe plan profesional si veti face progrese vizibile. O sa va iesiti din starea de inchistare si sa dati curs unor intalniri, ca e cineva interesat de voi si va face curte, o sa fie frumos.

(TAUR)
E posibil sa formati o echipa de succes cu cineva care a acumulat experienta incat sa mergeti la sigur, sa castigati mai multi bani de anul viitor. Cu partenerul de cuplu e ceva de lamurit si e bine sa-i vorbiti cu blandete, ca de obicei, sa fie liniste si pace acasa.

(GEMENI)
Se deschid noi perspective in afaceri, va puteti gasi alt job, o colaborare, sa munciti pe cont propriu, sa faceti un salt in cariera. O sa va sune cineva care daduse bir cu fugitii, sau cel putin asa credeati, cand colo persoana va pierduse numarul de telefon sau adresa de email.

(RAC)
O sa puteti regla o situatie legata de bani si n-o sa mai aveti insomnii la gandul ca n-o s-aveti de rate, facturi si alte angarale, asa c-o sa fiti relaxati, din punctul asta de vedere. Foarte posibil musafiri la orele serii si o sa mai uitati de toate grijile financiare sau de oboseala acumulata in ultima vreme.

(LEU)
Ati putea legaliza un act si sa fiti platiti in conformitate cu o diploma, un atestat, sa practicati o noua meserie - pentru care ati urmat cursuri. Un rezultat favorabil din partea unei comisii care va da ok-ul pentru pasul urmator - poate e vorba despre un hobby care v-a acaparat cu totul.

(FECIOARA)
Se vine cu o oferta de lucru si se va insista sa nu ratati o astfel de ocazie si va ganditi daca puteti pleca de la actualul serviciu sau nu. Apare cineva in viata voastra si o s-aveti o stare de spirit mult mai buna de-aici incolo, mai ales ca perspectiva se deschide spre o casatorie.

(BALANTA)
O sa faceti niste schimbari - poate va imbunatatiti look-ul sau umblati la aspectul interiorului locuintei - mai luati vreun corp de mobilier, decoratiuni interioare. Intalnire cu o persoana in care v-ati pus mari sperante - sa deveniti un cuplu, sau sa fiti parteneri de afaceri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO