Leii vor avea parte de bani astazi. Horoscopul zilei de 5.09.2012


Ultimul update: Joi 08 Noiembrie 2012 12:05
Data publicarii: Miercuri 05 Septembrie 2012 07:48
Categorie: Horoscop

FECIOARA - Va reusesc orice demersuri, fie ca vorbim despre acte, recuperarea unor bani sau o reusita la examene ori achizitionarea unor obiecte de uz casnic, a unui calculator.

BALANTA - Un proiect in faza incipienta si o sa va cautati echipa sa lucrati in ritm sustinut, poate e nevoie si de o sponsorizare sa aveti spatele asigurat.

SCORPION - Negociere ca sa vi se acorde suma de bani ceruta la angajare sau sa va fie respectate alte pretentii, sa fie convenabil din mai multe puncte de vedere.

SAGETATOR - Se contureaza o reusita in plan profesional si e posibil sa incepeti un alt proiect, sa fiti intr-o alta echipa si sa va dezvoltati frumos, sa fie un crescendo.

CAPRICORN - O sa puteti pleca fie cu treaba, fie la distractie -sfera calatorii e animata si o sa va prinda bine sa mergeti cu trenul sau sa zburati cu avionul in perioada asta.

VARSATOR - Veti face un demers legat de bani - poate cereti un credit bancar, sau de la serviciu o sa vreti sa luati un salariu in avans, o prima sau alta forma de plata compensatorie.

PESTI - Se poate s-aveti mai multe drumuri de facut pana sa rezolvati tot ce-aveti pe lista de prioritati, dar o sa merite efortul, ca dati de oameni serviabili.

BERBEC - Se profileaza o suma de bani - ii puteti scoate din propriul depozit bancar si sa cumparati diverse lucruri pentru casa, familie sa sporiti gradul de confort in casa.

TAUR - Vi se implinesc niste asteptari, primiti un accept sa lucrati undeva, sa plecati - daca mai aveti vreun pic de concediu sa va mai acordati un timp de respiro.

GEMENI - Va apucati de zugravit sau de reparat cate ceva pe-acasa, ori poate apelati la o firma specializata sa se ocupe de-asa ceva ca sunteti ocupati sau poate nu va pricepeti.

RAC - O sa faceti rost de bani pentru taxele scolare ca sa va inscrieti la cursuri, aveti poate si vreun examen sau copiii vostri au de dat niste teste, iar unii or avea vreo restanta.

LEU - Veti lua o suma de bani din care o sa mai achitati din datorii se poate sa aflati ca mai urmeaza si altii - o sa fiti in bani.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO