Leii se pot alege cu o functie noua sau un post de conducere. Horoscopul zilei de 15 februarie 2012

Dată publicare: 15-02-2012 07:00
Dată actualizare: 05-11-2012 22:39


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR
Veti reusi sa adunati banii de care aveti nevoie pentru o locuinta sau pentru taxe scolare, impozite, asigurari - poate primiti un credit bancar.

PESTI
O sa-i cooptati pe niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care se urneste mai greu, dar o sa capete alt ritm din primavara.

BERBEC
Ati putea prelungi un contract de munca, daca nu se ivesc oferte mai incitante, si-ntre timp poate va mai interesati de alt job sau de o colaborare.

TAUR
Sunteti in mare forma, va puteti implica intr-o serie de evenimente care sa va repuna in lumina reflectoarelor, sa straluciti, sa fiti sau sa redeveniti number one.

GEMENI
Se contureaza o avansare la locul de munca, poate va trebui sa dati concurs ca sa ocupati postul respectiv sau o s-aveti examene la scoala  si emotii cat cuprinde.

RAC
Va interesati de un imprumut bancar sau de reesalonarea ratelor, sa platiti o dobanda mai mica, sa faceti diverse operatiuni bancare spre folosul vostru.

LEU
Din toata agitatia de la job va puteti alege cu o functie noua, un post de conducere, cu mai multa vizibilitate.

FECIOARA
O s-aveti de-a face cu diverse persoane cu putere de decizie de la care aveti nevoie de aprobari, bani, ca sa mergeti mai departe cu propriile afaceri.

BALANTA
Va-ngrijiti si de voi, va duceti si la doctor, si la un spa, combinati niste proceduri pentru refacerea starii de sanatate - poate niste practica un sport.

SCORPION
Ca sa nu cheltuiti o suma mare dintr-o data poate cumparati diverse obiecte in rate sa va puneti casa la punct - poate nimeriti si niste reduceri.

SAGETATOR
O sa luati legatura cu o agentie imobiliara sa va gaseasca o locuinta ori poate vindeti o casa - faceti tot posibilul sa aveti suficient spatiu acasa.

CAPRICORN
Confirmari din partea unor angajatori, parteneri de afaceri, ca o sa mearga totul bine, va puteti apuca de treaba, c-aveti toata sustinerea din partea lor.
 

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO