In mai astrele ne atrag atentia asupra banilor si a contractelor. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

×
Codul embed a fost copiat

Intrarea Soarelui in Zodia Taur inseamna noi preocupari pentru latura financiara pe care sa ne-o asiguram noua si familiei.

Cata vreme suntem in zodia Taurului e bine sa revizuim contractele pe care le avem in derulare, sa ne interesam daca putem gasi un alt loc de munca sau noi parteneriate. Atentie insa la sanatate, in mod special la afectiunile legate de zona capului (nas, gat, urechi).

Partea frumoasa pentru toata lumea este ca in aceasta perioada toti o sa stim sa profitam de timpul liber si sa ne distram, sa iesim la petreceri, sa gatim si sa mancam delicatese.

Berbec

Trebuie sa munciti si sa aveti rabdare. Situatiile va testeaza rezistenta si disciplina. Obtineti bani pe care trebuia sa-i luati daca faceti formalitati acum. O problema si cu partenerul de viata. Trebuie sa rezolvati situatia sau sa dati dovada de intelegere. In rest, va puteti distra, pentru ca sunteti sub amprenta Taurului.

Citește și
Neti Sandu si Elena Lasconi
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Taur

Regandire a politicii monetare. Rezolvati probleme ale familiei. Gasiti solutii sa organizati banii, sunt sanse sa nu mai resimtiti atat de acut lipsa banilor. Trebuie sa reactualizati si niste relatii.

Gemeni

Trebuie sa rezolvati niste probleme de sanatate. Mecur va da idei de afaceri, de castigat bani, de colaborat, de extins business-uri. Marte iese din casa sentimentelor, unde a blocat diverse lucruri si a adus certuri sau despartiri. Jupiter e in casa banilor, adica puteti prelungi un contract sau gasi o alta oferta buna.

Rac

Sustinere din partea altora. Posibilitatea de a iesi mai des la evenimente. Puteti capata o numire in functie. Va puteti casatori sau gasi un job mai bun pe care cu greu l-ati fi putut altfel obtine.

Leu

Se aproba niste contracte, iesiti mai des in societate, sunteti recompensati. Zona cariera capata dintr-o data o lumina in plus.

Fecioara

Casa deplasarilor. Mergeti cu familia, prieteni si vizitati diverse locuri. Sfera intelectuala se activeaza frumos, puteti da examene, face lucrari pentru scoala.

Balanta

Reusiti sa va umpleti contul. Soarele intra in casa contului bancar. O avansare.

Scorpion

Soarele e in casa parteneriala. Va puteti alia cu niste colaboratori. Forme de colaborare de pe urma carora castigati bani.

Sagetator

Mercur e in casa parteneriala. Trebuie sa semnati niste acte, sa intrati intr-o colaborare, apare o sponsorizare. Sunt probleme de sanatate pe care trebuie sa le gestionati. reparatii prin casa sau trebuie ajutati parintii.

Capricorn

E casa entertainmentului. Viata va fi mai usoara, va indragostiti sau hotarati daca puneti capat unei relatii. Capricornul incepe o viata noua. Pot aparea niste bani.

Varsator

Investiti niste bani in casa. Rezolvati acte sau ajutati parintii in ceva legat de casa. Va ocupati de sanatatea unui parinte. Daca va doriti un copil, acesta e momentul in care sa aflati o veste buna.

Pesti

Vesti bune. E casa comunicarii, a deplasarii, a reusitei la nivel de grup. Mergeti la evenimente si aveti succes. Casa hobby-urilor e activata. Dezvoltati noi talente. Primiti vesti bune de la cineva de care sunteti atasat, va puteti indragosti sau reveni la o dragoste din tinerete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
23:00, la Dincolo de Povestiri, pe AcasaTV. Reportaj din cladirile bantuite ale Romaniei:
23:00, la Dincolo de Povestiri, pe AcasaTV. Reportaj din cladirile bantuite ale Romaniei: "Le auzim strigatele in continuare"

Luni, pe 28 aprilie, nu ratati emisiunea "Dincolo de povestiri"! Elena Lasconi continua seria reportajelor despre cladirile bantuite din Romania.

Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai

De 1 Mai, accentul se pune pe finante. Astrele ne atrag atentia ca este foarte posibil sa cheltuim mai mult, cu si fara voia noastra. Lectia pe care ne obliga Saturn sa o invatam este chibzuinta si respectul.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.