In mai astrele ne atrag atentia asupra banilor si a contractelor. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

07-05-2014 13:42


Intrarea Soarelui in Zodia Taur inseamna noi preocupari pentru latura financiara pe care sa ne-o asiguram noua si familiei.

Cata vreme suntem in zodia Taurului e bine sa revizuim contractele pe care le avem in derulare, sa ne interesam daca putem gasi un alt loc de munca sau noi parteneriate. Atentie insa la sanatate, in mod special la afectiunile legate de zona capului (nas, gat, urechi).

Partea frumoasa pentru toata lumea este ca in aceasta perioada toti o sa stim sa profitam de timpul liber si sa ne distram, sa iesim la petreceri, sa gatim si sa mancam delicatese.

Berbec

Trebuie sa munciti si sa aveti rabdare. Situatiile va testeaza rezistenta si disciplina. Obtineti bani pe care trebuia sa-i luati daca faceti formalitati acum. O problema si cu partenerul de viata. Trebuie sa rezolvati situatia sau sa dati dovada de intelegere. In rest, va puteti distra, pentru ca sunteti sub amprenta Taurului.

Taur

Regandire a politicii monetare. Rezolvati probleme ale familiei. Gasiti solutii sa organizati banii, sunt sanse sa nu mai resimtiti atat de acut lipsa banilor. Trebuie sa reactualizati si niste relatii.

Gemeni

Trebuie sa rezolvati niste probleme de sanatate. Mecur va da idei de afaceri, de castigat bani, de colaborat, de extins business-uri. Marte iese din casa sentimentelor, unde a blocat diverse lucruri si a adus certuri sau despartiri. Jupiter e in casa banilor, adica puteti prelungi un contract sau gasi o alta oferta buna.

Rac

Sustinere din partea altora. Posibilitatea de a iesi mai des la evenimente. Puteti capata o numire in functie. Va puteti casatori sau gasi un job mai bun pe care cu greu l-ati fi putut altfel obtine.

Leu

Se aproba niste contracte, iesiti mai des in societate, sunteti recompensati. Zona cariera capata dintr-o data o lumina in plus.

Fecioara

Casa deplasarilor. Mergeti cu familia, prieteni si vizitati diverse locuri. Sfera intelectuala se activeaza frumos, puteti da examene, face lucrari pentru scoala.

Balanta

Reusiti sa va umpleti contul. Soarele intra in casa contului bancar. O avansare.

Scorpion

Soarele e in casa parteneriala. Va puteti alia cu niste colaboratori. Forme de colaborare de pe urma carora castigati bani.

Sagetator

Mercur e in casa parteneriala. Trebuie sa semnati niste acte, sa intrati intr-o colaborare, apare o sponsorizare. Sunt probleme de sanatate pe care trebuie sa le gestionati. reparatii prin casa sau trebuie ajutati parintii.

Capricorn

E casa entertainmentului. Viata va fi mai usoara, va indragostiti sau hotarati daca puneti capat unei relatii. Capricornul incepe o viata noua. Pot aparea niste bani.

Varsator

Investiti niste bani in casa. Rezolvati acte sau ajutati parintii in ceva legat de casa. Va ocupati de sanatatea unui parinte. Daca va doriti un copil, acesta e momentul in care sa aflati o veste buna.

Pesti

Vesti bune. E casa comunicarii, a deplasarii, a reusitei la nivel de grup. Mergeti la evenimente si aveti succes. Casa hobby-urilor e activata. Dezvoltati noi talente. Primiti vesti bune de la cineva de care sunteti atasat, va puteti indragosti sau reveni la o dragoste din tinerete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: taur, zodiac, horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO