Horoscopul zilei de 6 septembrie 2013. Fecioarele fac achizitii importante, isi pot cumpara case


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2013 06:58
Data publicarii: Vineri 06 Septembrie 2013 07:40
Categorie: Horoscop
Horoscop, zodiac

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

FECIOARA
Se poate sa definitivati o situatie, sa intrati in posesia unor bani sau bunuri, sa faceti niste achizitii, poate fi si o locuinta.

BALANTA
O sa va refaceti potentialul energetic dupa o perioada de activitate intensa de solicitari si la job, si in afara serviciului si poate va relaxati la o cabana undeva.

SCORPION
Se observa schimbari la serviciu si poate va ganditi pana luni sa-i cereti sefului ceva care sa fie convenabil ca bani si ca efort, sa faceti un pas inainte.

SAGETATOR
V-ati putea duce la rude sau la prieteni, sa stati cateva zile la odihna, sa va deconectati, sa pregatiti poate, ziua cuiva de nastere sau de nume.

CAPRICORN
O veste buna de la drum, vine cineva pe care-l asteptati ca pe o paine calda insa e posibil sa va si cheme si o sa luati un tren, avion sa va duceti voi acolo.

VARSATOR
Un demers bancar, poate schimbati bani in alta valuta, va interesati de un credit sau de amanarea unor rate - ca sa plecati in vacanta sau doar in week-end, doua zile.

PESTI
O confirmare din biroul sefilor, al unui notar, de la judecatorie sau de la scoala, c-aveti ok-ul pentru un proiect la care visati de multa vreme.

BERBEC
Se poate sa fie ziua de salariu, sau sa vi se mareasca salariul, e ceva care-o sa va fie de folos nu numai azi, ci si de-acum incolo.

TAUR
Ati putea rezolva diverse treburi gospodaresti azi si maine si printre picaturi sa va si distrati, sa-i chemati pe prieteni pe la voi, sa le gatiti o delicatesa.

GEMENI
Poate plecati in plimbare, sa faceti rodajul masinii, sa revedeti niste peisaje care vi s-au lipit de suflet sau sa vedeti pentru prima oara o statiune turistica.

RAC
E posibil sa plecati cu mic cu mare la o nunta, un botez, o aniversare sau vreo onomastica, in alt oras, alta tara si sa trageti un chef pe cinste!

LEU
Va parvin bani, vi se propune poate si o colaborare care v-ar aduce bani in plus pentru o perioada de timp si o sa stati bine, din punct de vedere financiar.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO