Horoscopul zilei de 6 februarie 2014. Berbecii participa la evenimente si isi largesc cercul de prieteni

×
Codul embed a fost copiat

Horoscopul zilei de 6 februarie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Sagetatorii se ocupa de familie, iar Balantele au intalniri de suflet.

VARSATOR
O sa reglati situatia de la slujba, ca sa va-ntelegeti cu colegii, sa fie si sefii multumiti de voi si sa dati o tenta personala proiectului la care lucrati. O problema sufleteasca va cam tulbura somnul si daca n-o sa vorbiti deschis despre ea, o sa va macine in continuare.

PESTI
O sa puteti prelungi un contract, daca ati avut de castigat de pe urma lui, iar daca nu, poate va ganditi la ultima oferta de job s-o analizati mai indeaproape. Poate-ar trebui sa fiti mai aproape de partenerul de suflet, sa-l intelegeti ca traverseaza o perioada mai delicata si sa-l sprijiniti.

BERBEC
Se contureaza un obiectiv important pe care sa-l duceti la bun sfarsit si daca nu sunteti siguri pe situatie poate le cereti ajutorul unor profesionisti. E un eveniment in oras, niste mondenitati si o sa dati si voi pe acolo sa largiti cercul de prieteni.

TAUR
Veti gasi ceva de lucru in particular si or sa va intre mai multi bani in cont s-aveti traiul zilnic asigurat cu datorii cu tot. Se poate sa apara cineva in viata voastra si sa deveniti mai optimisti, increzatori in viitorul vostru sentimental.

Citește și
horoscop zilnuic, horoscop astazi
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
Reședința lui Vladimir Putin de la Marea Neagră a fost demolată. Motivul care a stat la baza acestei decizii

GEMENI
Se poate sa fiti pe picior de plecare in strainatate, poate va cheama niste prieteni si nu va costa mare lucru sau luati bilete la pret redus. Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va prinda bine schimbul de idei, sa aveti inspiratie cu privire la noul proiect de afaceri.

RAC
Foarte posibila veste de la drum, poate aveti probleme de serviciu de rezolvat si o sa stabiliti ziua, zborul cu care veti ajunge la destinatie. Va puteti intalni marea dragoste sau relatia care n-a mers bine sa se reanimeze dintr-o data si sa fiti fericiti.

LEU
Inca va mai ganditi daca sa porniti o afacere pe cont propriu sau sa ramaneti la actualul serviciu - c-aveti nevoie de stabilitate financiara, sa va puteti plati darile. Se poate sa cheltuiti niste bani pentru casa, ori pentru sanatatea voastra, a cuiva din familie.

FECIOARA
Demersuri in vederea unui credit bancar, sau cereti o reducere a dobanzii. Oricum, o sa va straduiti sa nu cheltuiti mai mult decat e nevoie in perioada asta. O sa le fiti de ajutor membrilor familiei, poate-i duceti la doctor sau le luati niste medicamente ca lor nu le ajung banii.

BALANTA
Poate veti extinde spatiul locuibil, mai construiti o anexa, sau va mutati daca au aparut noi membri in familia voastra. Intalnire de suflet, poate o sa aflati niste explicatii referitoare la o discutie in contradictoriu si o sa depasiti starea conflictuala.

SCORPION
Vi se ofera ceva nou de lucru si se pare c-o sa acceptati, ca sa rezolvati, cu acei bani, anumite chestiuni legate de familie, de parinti sa aveti bani de cheltuiala. O sa va deruteze intr-o oarecare masura comportamentul cuiva foarte drag si o sa va straduiti sa aflati cauza pentru ca nu prea reiese.

SAGETATOR
Se poate sa va ocupati si de casa si de familie dar sa alocati si timpul necesar studiului, daca aveti sesiune sau de dat vreun examen, concurs sau interviu. Va dati intalnire cu rudele apropiate sa puneti la cale un eveniment major la care sa contribuie fiecare cu cate ceva.

CAPRICORN
Dati drumul unei afaceri, poate urgentati niste demersuri ca sa va luati banii care tot intarzie pe undeva, sa livrati o marfa, sa mearga totul struna. O invitatie de plecat pe undeva la sfarsit de saptamana si va pregatiti s-o-ntindeti la munte in doi, eventual si cu niste prieteni.

 

Articol recomandat de sport.ro
Un fost mare arbitru a dat verdictul după ”roșul” primit de Ianis Hagi
Un fost mare arbitru a dat verdictul după ”roșul” primit de Ianis Hagi
Citește și...
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Din cauza unor combinatii ceresti, luna februarie promite sa fie una instabila, caracterizata de o serie de curenti astrali din diferite directii. Evident, aceste miscari nu se vor reflecta in modul cel mai bun asupra noastra.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Prima zi a pelerinajului la Sf. Parascheva. Credincioșii stau și cinci ore la coadă până ajung la racla cu moaște
Prima zi a pelerinajului la Sf. Parascheva. Credincioșii stau și cinci ore la coadă până ajung la racla cu moaște

La Iași a început în această dimineață pelerinajul dedicat Sfintei Parascheva, cel mai mare eveniment de acest fel din România.

Laura Vicol a demisionat de la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților
Laura Vicol a demisionat de la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților

Deputata PSD Laura Vicol şi-a depus demisia, marţi, din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Captură uriașă, în bani și aur, făcută de polițiștii care investighează rețeaua cămătarului Zabar. 10 suspecți, săltați
Captură uriașă, în bani și aur, făcută de polițiștii care investighează rețeaua cămătarului Zabar. 10 suspecți, săltați

Percheziții de amploare, marți, într-un dosar de cămătărie, șantaj și lovire. Liderul unei grupări de cămătari, cunoscut sub numele de Zabar, a fost ținta poliției marți dimineață.