Horoscopul zilei de 5 februarie 2014. Fecioarele primesc bani si semneaza contracte

05-02-2014 08:41


Horoscopul zilei de 5 februarie 2014. Fecioarele p...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2014. Scorpionii s...

Horoscopul zilei de 5 februarie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Scorpionii semneaza contracte, iar Leii pot incepe o noua poveste de dragoste.

VARSATOR
Se poate rezolva o chestiune mai veche legata de o afacere, niste bani pe care trebuia sa-i luati si o sa va vedeti de treaba in buna intelegere cu coechipierii de afaceri. Poate reusiti sa imbinati in mod armonios munca in particular cu viata de familie ca sa aveti totusi un timp liber comun.

PESTI
Va intra bani, faceti plati, va miscati usor, rapid si o sa va puteti lua un abonament la o sala de sport sa va dezmortiti sau sa practicati un hobby. Se pare ca n-o sa rezistati ispitei de a nu cheltui bani pentru ca, va fi ceva pe care-ati pus demult ochii si nu vreti sa ratati ocazia.

BERBEC
O sa va impuneti punctul de vedere intr-o situatie care tine de casa, de familie, poate va mutati in alta casa, sau veti face niste investitii in locuinta, va luati masina. Cu partenerul de viata o sa va-ntelegeti mai bine daca o sa dati dovada de toleranta, altminteri vor fi tensiuni in cuplu.

TAUR
Se poate s-aveti de furca azi, maine cu niste colaboratori care se bazeaza doar pe munca voastra si o sa-i convocati la o sedinta sa le spuneti care va sunt intentiile in privinta lor. Ati putea prelungi un contract de colaborare si sa va asigurati bani de rate, facturi, taxe scolare si de buzunar.

GEMENI
Poate va invita cineva intr-o plimbare in afara tarii, cu masa, casa, asigurare si va luati cateva zile libere si va duceti - la schi, poate. Se poate sa va-nscrieti la niste cursuri, poate va perfectionati intr-un domeniu si cateva luni o s-aveti treaba cu scoala.

RAC
Se poate sa munciti in plus si sa luati bani pe masura efortului - poate fi o colaborare din care o sa va platiti rata la banca, facturile. O sa puteti legaliza o situatie, sa adunati actele necesare la dosar si sa rezolvati probleme legate de serviciu, de scoala.

LEU
O sa puteti resuscita o relatie care scartaia pe ici pe colo si sa va refaceti viata de cuplu, sa puneti umarul la toate obligatiile familiale. E cineva interesat de voi si de aici poate iesi o poveste de dragoste daca inima voastra nu e data altcuiva.

FECIOARA
Se poate sa incasati niste bani si sa prelungiti un contract, daca vedeti ca lucrurile merg bine - e un castig, e ceva pe care-l veti fructifica. O reconciliere cu un partener de afaceri care s-a sustras de la niste obligatii contractuale, dar ati trecut peste.

BALANTA
Vi se da ceva in plus de lucru fie la serviciu, fie in particular, acolo unde aveti vreo colaborare si e de presupus ca veti incasa si un supliment salarial. Va puteti impaca dupa o discutie cu cerut scuze, cu un coechipier de afaceri sau cu partenerul de viata dac-oti fi tras vreo cearta.

SCORPION
Se poate sa reziliati un contract si sa semnati un altul care sa va confere o mai mare libertate de miscare si un salariu msai bun. Poate faceti cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste si-o sa construiti incet-incet o relati.

SAGETATOR
O sa va alegeti cu aprobari, avize favorabile, vi se da ok-ul pentru un proiect care poate insemna relansarea voastra si pareti entuziasmati. O sa iesiti impreuna cu prietenii sa mancati in oras sau sa stati la o sueta in jurul unei cafele sau va duceti la film, la teatru.

CAPRICORN
Niste parteneri de afaceri o sa va faca curte sa lucrati pentru ei, sa dezvoltati o munca de echipa dar sa fiti totusi la carma grupului, sa coordonati activitatea. Se observa succes la scoala, la examene interviuri si la tot ce tine de sfera intelectuala.

VIDEO PROTVPLUS.RO