Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2014. Astazi, Fecioarele se vor face remarcate

31-01-2014 07:53


Horoscopul zilei de 31 ianuarie, prezentat de Neti Sandu. In aceasta zi, racii ar putea recupera bani iar sagetatorii se vor intalni cu cineva drag.

VARSATOR
Se poate sa intrati intr-o echipa, sa lucrati cot la cot cu niste oameni de elita si sa iasa ceva de calitate extra. O sa va faca o vizita cineva cu care trebuia, poate, sa va intalniti acum o luna si probabil puneti la cale un proiect. Horoscopul va este favorabil, va asteapta un succes.

PESTI
Pareti cam reticenti, nu v-ati decis inca, daca sa faceti o schimbare in viata voastra sau lasati sa mai treaca un timp pana se va coace o idee, ceva concret. O iesire la rampa cu ceva nou, bine pus la punct v-ar scoate din starea de monotonie care nu va caracterizeaza.

BERBEC
Noutati la serviciu, poate fi ceva incitant la care sa lucrati cu placere, intr-un alt colectiv, poate, sau cu niste colegi proaspat aterizati in echipa de lucru. Poate va gasiti de lucru in particular si o sa petreceti o ora, doua cu alt colectiv ca sa aduceti mai multi bani in casa.

TAUR
Sunteti in negocieri cu niste angajatori, parteneri de afaceri sa gasiti formula ideala ca sa munciti la ceva cu minimum de efort si sa castigati cat mai multi bani. Se poate sa cumparati ceva pentru casa, la un pret convenabil, sau in rate, ca sa nu va usture la buzunar.

GEMENI
Va intra bani si o sa aveti cu ce sa achitati rate, facturi, sa va descurcati si cu restul cheltuielilor care nu sunt obligatorii dar la care nu vreti sa renuntati. Se poate sa va vedeti cu niste prieteni diseara si o sa stati la povesti sa descarcati tensiunile acumulate, sa ajungeti la o stare de calm.

RAC
O sa puteti aduna cateva semnaturi, parafe, si restul lasati pe luni, va duceti la notar, consultati un avocat ca sa perfectati niste acte. Ati putea recupera niste bani din urma si sa va platiti datoriile pe care le-oti fi acumulat sau o sa faceti niste achizitii.

LEU
Se profileaza o zi incarcata si o sa interactionati cu multa lume, dar poate la vreo reuniune mondena, e vreun eveniment care va aduce in preajma unei multimi. Va scoate cineva diseara la un concert sau va duceti in club ori luati masa in oras.

FECIOARA
Niste oameni conteaza pe contributia voastra la o activitate care s-ar incheia mult mai repede daca o sa dati si voi o mana de ajutor. Va pregatiti de o lansare, e ceva prin care va puteti face remarcati, sa castigati bani, si recunoasterea breslei.

BALANTA
O sa munciti, poate, mai mult decat pana acum, poate fi un final de proiect sau inceputul unuia care va solicita si nu va eschivati de la niciun fel de efort.Cu partenerul de viata o s-aveti de luat unele decizii referitoare la sfera imobiliara, sa stabiliti daca va mutati, zugravitti, inchiriati un spatiu.

SCORPION
Se poate sa reluati o colaborare si sa va mobilizati sa iasa totul perfect, sa fie ceva de calitate si mai ales de durata - nu va multumiti cu putin, sunteti exigenti. O persoana draga revine de pe unde-a fost plecata si o sa va vedeti mai des - poate e o poveste de dragoste intre voi.

SAGETATOR
O sa va puteti atinge un obiectiv legat de profesie, sa va fie acceptata o idee, sa mai urcati o treapta sa ajungeti in top, la un fotoliu de sef, poate. Prezenta cuiva o sa va faca viata mai frumoasa, va indragostiti, poate urmeaza chiar sa va casatoriti.

CAPRICORN
Aveti de finalizat niste lucruri la serviciu si o sa dati zor sa le veniti de hac si sa va luati o portie de relaxare pana luni - poate plecati pe undeva. Se poate sa intalniti pe cineva care se poate instala cu arme si bagaje in viata voastra si pana la vara sa va casatoriti.

VIDEO PROTVPLUS.RO