Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2014. Capricornii pot primi bani si vor avea surprize

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu va prezinta horoscopul zilei de 24 ianuarie 2014. In aceasta zi, racii isi pot gasi un nou loc de munca si pot retrai povesti de dragoste.

VARSATOR
O instiintare ca veti lua niste bani si ati putea prelungi un contract - vor mai exista insa niste oferte de lucru si e de analizat in perspectiva sa vedeti ce alegeti. V-ati putea face o rezervare la munte, va duceti la schi sau va-ntalniti cu prietenii sa stati la povesti.

PESTI
O sa puteti regla o situatie legata de bani si o sa va eliberati de grija ratelor si a facturilor - poate va parvin niste sume restante din toamna trecuta. O sa va sune cineva de care nu mai auziserati nimic si poate reluati o relatie sentimentala - e o revenire la vremuri mai bune.

BERBEC
Ati putea legaliza un act si sa fiti platiti in conformitate cu o diploma, un atestat, sa practicati o meserie sa deveniti titulari de post. Un tratament isi face efectul, va-nsanatositi si poate plecati pe undeva la odihna, la distractie sa va remontati cu totul.

TAUR
Va pregatiti de o relansare, si sa gasiti suport financiar, sa mearga totul snur, dar cu multa munca si sacrificii, probabil si din partea familiei. V-ati putea petrece seara in compania unor prieteni si sa puneti la cale o colaborare de timp liber, deconectanta, macar, daca nu si platita.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

GEMENI
Se poate sa intrati la cheltuiala, sa va puneti casa la punct, ori o sa va casatoriti sau vine pe lume un copilas si aveti multe de facut prin casa. Se poate sa primiti o invitatie de plecat pe undeva de azi, sau macar un dus intors pana la cea mai apropiata statiune duristica.

RAC
O sa puteti finaliza o situatie, sa primiti ok-ul pentru un job, sa luati un credit sau o suplimentare, un salariu in avans ori o aprobare sa dati un examen, un concurs. Un mesaj, o conversatie pe net cu cineva care poate veni in week-end si sa retraiti o poveste de dragoste.

LEU
Faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung banii pentru o escapada turistica sau ramaneti pe langa casa si le veti face pe plac copiilor, ii duceti la un patinoar, la film. O sa iesiti diseara pe undeva, poate luati masa in oras, va duceti la un spectacol, intr-un club.

FECIOARA
Vi se pot rezolva acele lucruri complicate pentru care v-ati zbatut in ultima vreme si o sa puteti incepe lucruri noi care sa aduca satisfactii profesionale. S-ar putea sa va intre mai multi bani in casa, pe filiera partenerului de viata si s-aveti cu ce sa iesiti la distractie.

BALANTA
O sa va puneti casa la punct, poate o puneti la vanzare ca sa va mutati apoi, ca se mareste familia, va casatoriti, apare un copil. Se poate sa primiti un cadou, o invitatie in oras sau sa plecati de azi la odihna, la distractie in alta localitate.

SCORPION
Un reviriment afectiv, o sa vi se implineasca un vis, vin vremuri mai bune pentru voi si o sa va implicati in acele activitati care sa va scoata calitatile la vedere. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care sa va simtiti atrasi iar daca n-aveti pe nimeni o sa intrati, poate, in alt mediu.

SAGETATOR
O confirmare - ca va puteti apuca de un proiect care v-ar aduce bani, glorie si o sa intrati, poate, in alt mediu, in care o sa straluciti. O persoana cu care n-ati incheiat definitiv niste socoteli revine si e de profitat de ocazie sa dati si sa primiti niste explicatii.

CAPRICORN
Se poate sa incasati niste bani din urma si sa va faceti si voua o bucurie, asta dupa ce oti fi achitat rate, facturi si taxele de-nceput de an. Cineva care n-a avut destul curaj v-a pregatit un cadou pe care nu vi l-a putut da, acum insa isi va lua inima-n dinti sa vi-l ofere.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.