Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2014. Pestii primesc cadou sume de bani si isi revin dupa o perioada mai dificila

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu va prezinta horoscopul zilei de 23 ianuarie 2014. In aceasta zi, varsatorii primesc bani, iar gemenii sunt invitati in oras.

VARSATOR
E posibil sa incasati niste bani si sa aveti de cheltuiala, sa plecati la munte, sa schimbati peisajul, sa le faceti unele mici surprize alor vostri. De asemenea, puteti primi o invitatie la plimbare, la cinema, la teatru, la un concert si o sa fie o descatusare, o sa va detensionati.

PESTI
Un cadou, o suma de bani, o prezenta placuta, e ceva care sa va scoata dintr-o pasa proasta, sa va reveniti dupa o perioada mai dificila, o boala, un esec sentimental. E momentul sa dati dovada de intelegere fata de partenerul de viata sa mentineti relatia la cald, sa fie armonioasa.

BERBEC
Se poate sa va prezentati in fata unui juriu, poate aveti examen sau un interviu, va duceti intr-o audienta si se va incheia totul cu bine in ciuda emotiilor. Poate faceti cunostinta cu cineva in care o sa va oglinditi frumos, veti gasi compatibilitate si iese ceva.

TAUR
Or sa va sustina niste cunostinte, prieteni, colegi sa intrati intr-o combinatie parteneriala, sa va faceti cunoscute calitatile, in afara tarii, poate. Un proiect particular la orizont si o sa cunoasteti lume noua, vi se deschid niste usi, o sa va creasca si cota valorica.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

GEMENI
Va invita cineva in oras, poate luati masa impreuna, se infiripa o poveste sentimentala sau poate cineva dintr-o fosta relatie bate din nou la usa voastra. Definitivati o situatie care tine de scoala, de examene, si o sa treceti in etapa urmatoare.

RAC
O sa incasati niste bani si poate se pune problema unei colaborari sau reinnoirii unui contract si-o sa fiti multumiti de banii pe care-i veti lua. O sa faceti, probabil, unele investitii in locuinta si o s-arate totul mai bine si pe bani putini, pe cat posibil.

LEU
Va reusesc demersurile care tin de acte, de plata unor datorii mai vechi, a unor taxe si de recuperarea banilor pe care nu i-ati luat la sfarsitul anului trecut. Se poate sa va duceti masina la reparat sau sa v-alegeti alta noua dupa care vedeti cum o s-o platiti, daca luati credit sau nu.

FECIOARA
O sa scoateti niste bani din buzunar poate dati o raita pe la magazine si ca sa luati cat mai multe lucruri veti plati esalonat, in rate lunare. Se poate sa descoperiti o alta cale de comunicare in cuplu si sa va doriti sa deveniti parinti.

BALANTA
Va implicati intr-o activitate de grup, plecati in excursie sau e un team building, se poate sa se organizeze un chef la scara mare. Un reviriment afectiv, e cineva nou aparut in viata voastra sau o dragoste mai veche si-ar mai fi cate ceva de spus, niste completari.

SCORPION
O sa obtineti o legalizare dupa lungi asteptari si va puteti dezvolta afacerile, o sa rulati banii castigati ca sa-i sporiti, sa faceti, apoi, niste investitii. Va ingrijiti poate si de sanatate, ar fi minunat sa nu se cronicizeze vreo durere, s-aveti putere de munca.

SAGETATOR
Va contacteaza niste parteneri de afaceri care au un proiect interesant pentru voi si negociati pana veti ajunge la o intelegere. Se poate sa va descoperiti o noua pasiune si de-aici s-aveti un moral ridicat, sa va cultivati talentele, sa faceti miscare.

CAPRICORN
O sa reglati relatia cu anturajul, cu colegii de breasla, poate luati in discutie noi responsabilitati, drepturi banesti, proiecte de grup si asa mai departe. Relatia sentimentala se desfasoara in ritmul ei si intr-o saptamana se pot rezolva multe dintre problemele de cuplu.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.