Horoscopul zilei de 19 septembrie 2013. Racii au satisfactii sufletesti


Ultimul update: Duminica 22 Septembrie 2013 07:03
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2013 08:18
Categorie: Horoscop

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

FECIOARA
O zi incarcata, o sa fie alergatura, va solicita multa lume, e de lucru si la serviciu, si acasa, o sa rezolvati poate si problema banilor, c-or sa va parvina de undeva.

BALANTA
Se poate sa fie zi de salariu si sa platiti in dreapta si-n stanga ratele si facturile curente, ca sa scapati intai de toate de cheltuielile lunare, dupa care mai vedeti.

SCORPION
O sa vreti sa aratati mai bine fie pentru voi, fie pentru c-a aparut cineva in viata voastra sentimentala si o sa va acordati mai multa atentie.

SAGETATOR
Se iau decizii la nivel inalt, de sefi, la voi la serviciu si or sa vi se dea proiecte noi pe mana, de care o sa va achitati onorabil, o sa dati tot ce puteti.

CAPRICORN
O sa stati mai toata ziua in sedinta si o sa dezbateti niste subiecte care tin de semnarea unor contracte si veti sti ce decizii sa luati, legate de profesie.

VARSATOR
Se poate sa castigati un proces, sa va parvina acei bani pentru care v-ati judecat sau bunuri si sa va achitati si voi de niste datorii fatza de altii.

PESTI
E agitatie mare, poate pentru ca trebuie sa definitivati o situatie, sa aveti un statut clar, sa vi se deschida niste usi.

BERBEC
O energie debordanta si-o sa va puneti mintea cu toate restantele de care-ati vrea sa scapati odata, ca sa o luati de la zero, sa fiti apoi pe o panta ascendenta.

TAUR
Se poate sa va implicati intr-un proiect particular si sa va reuseasca tot ce v-ati propus si sa va iasa si bani, poate fi un proiect de durata.

GEMENI
Ati putea gasi cumparator pentru o casa, o masina ori altceva care v-ar aduce acei bani de care-aveti nevoie pentru diverse alte lucruri.

RAC
O sa desfasurati o activitate care sa v-aduca satisfactii sufletesti, un hobby, sa va detensioneze, sa va faceti viata mai usoara, mai frumoasa.

LEU
Va parvin bani fie de la serviciu, fie din particular de undeva si o sa tot cheltuiti din ei ca ati fi ramas in urma cu platile, sau veti cumpara niste lucruri pentru casa.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO