Horoscopul zilei de 18 septembrie 2013. Racii primesc recompense sau functii


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 07:15
Categorie: Horoscop
Horoscop, zodiac

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

FECIOARA
O s-aveti de-a face cu oamenii legii carora sa le cereti o aprobare, o inlesnire, sa va recunoasca niste drepturi, sa aveti un statut clar, cu acte-n regula.

BALANTA
Se pare c-o sa cunoasteti si alti oameni cu care sa-ncepeti o colaborare si o sa va umpleti timpul cu o activitate solicitanta, dar care sa va puna in valoare calitatile.

SCORPION
Incep sa se adevereasca promisiunile c-o sa luati bani, fie de la banca, fie de pe urma unei vanzari, ori poate vi se mareste salariul si o sa fie mai usor din punct de vedere financiar.

SAGETATOR
Primiti ok-ul pentru o plecare fie in vacanta, fie ca sa rezolvati probleme de serviciu si o sa va prinda bine schimbarea de peisaj.

CAPRICORN
Buna colaborare, atat cu colegii de la job cat si cu cei pe care-i intalniti dupa orele de program daca lucrati la ceva impreuna.

VARSATOR
Va reusesc demersurile care tin de afaceri, sa obtineti sponsorizare, sa lucrati, poate, la un alt nivel, sa va creasca de-aici incolo cota de popularitate.

PESTI
O sa obtineti, dupa ceva alergatura, un act care sa va fie de folos la o angajare, la o inscriere la scoala sau ca sa intrati in posesia unor bunuri.

BERBEC
Jonglati cu niste bani ca sa va luati ce va trebuie si sa va mai ramana ceva si pentru o o iesire cu ai vostri la sfarsitul saptamanii la munte sau pana la malul marii.

TAUR
Raspundeti cu promptitudine cerintelor sefilor, pentru ca urmeaza o promovare pe care n-ati vrea pentru nimic in lume s-o ratati.

GEMENI
Va puteti gasi un alt job, poate va trebui sa dati concurs, dar e posibil si fara, c-o sa intruniti un punctaj sau veti avea alte atu-uri in fata altora.

RAC
Aveti mari sanse sa primiti o recompensa pentru ce-ati muncit pan-acum, sa vi se propuna si altceva care sa va deschida o noua perspectiva, sa capatati o functie.

LEU
Se va gasi cineva cu dare de mana sa va sponsorizeze un proiect, sa faceti rost de bani pentru taxe, ratele de la banca si restul cheltuielilor care tin de casa, de familie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO