Horoscopul zilei de 17 septembrie. Sagetatorii sunt pe punctul de a semna un nou contract de munca


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 09:33
Categorie: Horoscop
horoscop

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

FECIOARA
Se poate sa luati loc la masa tratativelor sa va spuneti punctul de vedere si sa vi-l mentineti pana va fi toata lumea de acord, dupa care sa semnati niste acte.

BALANTA
O s-aveti noroc de niste bani in plus si veti rezolva acele probleme pe care nu le puteti duce la bun sfarsit fara bani - acum insa totul se clarifica.

SCORPION
O stare de creativitate, poate veti folosi ideile la ceva pentru care lucrati in particular si o sa iasa un lucru de calitate, poate veti primi si bani.

SAGETATOR
Sunteti pe punctul de a semna un contract de munca si o sa consultati inainte un avocat sa va asigure ca totul e legal si spre avantajul vostru.

CAPRICORN
Posibila schimbare, va duceti la alt serviciu, va luati de lucru, poate, in particular, mizati pe o colaborare si v-alegeti niste parteneri de afaceri priceputi.

VARSATOR
O sa scoateti niste bani din buzunar ca sa luati cate ceva pentru casa, alor vostri le lipsesc, probabil, unele obiecte vestimentare sau altceva care le-ar crea o stare de buna dispozitie

PESTI
Buna inspiratie, o sa va pregatiti de o lansare si va faceti diverse planuri, ca sa se vada cata imginatie aveti si de ce sunteti in stare.

BERBEC
O sa mai lasati de la voi ca sa va puteti intelege cu omul drag, sa colaborati si la o afacere de familie, sa petreceti frumos si timpul liber comun.

TAUR
Se pare c-o sa va implicati intr-o chestiune de serviciu care se poate dezvolta si sa atrageti sponsori, parteneri de afaceri care sa puna umarul alaturi de voi.

GEMENI
Poate inca mai aveti de dus niste acte la scoala, la gradinita, sa perfectati o situatie fara de care nu va puteti prezenta la cursuri.

RAC
O sa luati parte la o sedinta, pot fi un simpozion, congres, o intrunire cu colegii de breasla si va veti expune punctul de vedere pentru ca sunt niste lucruri care va intriga.

LEU
Initiative demne de toata lauda, veti gasi si sustinere pe la niste parteneri de afaceri si o sa puneti pe roate o afacere care sa v-aduca profit cu timpul.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO