Horoscopul zilei de 16 septembrie 2013. Balantele primesc vesti bune si oferte de lucru


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 07:14
Categorie: Horoscop

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

FECIOARA
Demersuri in forta si o sa depasiti toate obstacolele, o sa va atingeti acele obiective pentru care v-ati zbatut atata vreme si veti semna diverse contracte.

BALANTA
Vesti bune, oferte de lucru, se pot rezolva probleme care tin de scoala si o sa faceti progrese in mai multe directii, c-aveti energie si sunteti in mare forma.

SCORPION
O sa luati o decizie referitoare la sfera profesionala, poate prelungiti sau reziliati un contract, veti lucra, poate, cu alti oameni, ceva se schimba.

SAGETATOR
Se poate sa va contacteze cineva din strainatate si sa va propuna un job, sa lucrati in colaborare, oricum, o sa va cointereseze cumva si veti avea de castigat.

CAPRICORN
Va intra bani, pot fi din urma sau vi se mareste salariul, si-o s-aveti pentru cheltuielile zilnice, sa platiti taxe scolare pentru gradinita.

VARSATOR
Confirmari de la banca, poate ca vi s-au aprobat un credit, o reesalonare a ratelor, sau ca va puteti retrage o suma mare depusa intr-un depozit la termen.

PESTI
Ati putea recupera acei bani pe care nu i-ati luat cand trebuia si sa aveti pentru facturile curente, sa aveti si pentru situatii neprevazute.

BERBEC
O sa luati legatura cu diversi parteneri de afaceri sa vedeti daca puteti colabora, sa va implicati in mai multe proiecte deodata ca aveti nevoie de bani.

TAUR
Va bucurati de sustinere din partea unor persoane cu functie si intrati in audienta, luati aprobari, o sa va fie mai usor ca va simtiti pe maini bune.

GEMENI
Se poate sa va inscrieti la o scoala, poate fi ceva cu profil tehnic, poate fi si cea de soferi, iar unii dintre voi poate dati un test eliminatoriu.

RAC
Vi se poate da un surplus salarial, in semn de apreciere, sa va fie platita, poate, o munca suplimentara si sa v-ajute foarte mult la bugetul familial.

LEU
Va consultati cu partenerii de afaceri in privinta unor detalii contractuale ca sa aveti o baza legala de functionare, sa va puteti lua banii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO