Horoscopul zilei de 13 decembrie 2013. Pestii sunt in pragul unor schimbari radicale

13-12-2013 07:48


Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

SAGETATOR
E rost de distractie zilele astea, poate plecati de azi pe undeva sau pregatiti un party si o sa fie multa alergatura pana sa fie totul gata.

CAPRICORN

O sa obtineti o legalizare dupa indelungi asteptari si veti trece la urmatorul nivel, sa faceti o investitie, sa va luati un job, un credit.

VARSATOR
Noutati la slujba, trebuie sa strangeti randurile sa faceti o echipa cu care sa luati parte la o competitie, un eveniment monden, o gala.

PESTI
Sunteti pe punctul de a face o schimbare radicala, sa va mutati la alt serviciu sau in alta casa, poate pentru ca o sa va casatoriti sau va veni pe lume un copilas.

BERBEC
O veste buna, o intalnire care o sa va faca bine - sufleteste - aflati despre o plecare in excursie, un sejur de 2,3 zile intr-o zona turistica acum sau de sarbatori.

TAUR
O definitivare, semnati un contract, vi se aproba un credit bancar, legalizati o situatie care va permite sa va miscati cu mai multa usurinta.

GEMENI
Ati putea semna un contract de munca sau de vanzare-cumparare a unei masini, sau a unei case, se rezolva ceva dupa o lunga tevatura.

RAC
O sa vina ceva bani de la serviciu si o sa-i tineti in cont pana se vor aduna mai multi ca sa luati ceva de calitate, sau cadourile de Craciun.

LEU
Ati putea pleca pe undeva si sa faceti miscare, sa va distrati, sa va faceti plinul pentru saptamana care vine si sa va pregatiti de sarbatori.

FECIOARA
Se poate sa dedicati mare parte din timpul liber familiei, treburilor gospodaresti mai reparati cite ceva, montati aparatura, instalatii noi, va puneti casa la punct.

BALANTA
O sa definitivati un contract, poate dati un examen si o s-aveti parte de cistiguri, va fi un progres pe mai multe planuri si-or sa va tot vina idei stralucite, in continuare.

SCORPION
Foarte posibila reusita in plan financiar si o sa aveti cu ce sa le luati alor vostri ce si-au dorit, macar, acum, de Craciun, sa fie o destindere din punct de vedere finaciar.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO