Horoscopul zilei de 1 februarie 2014. Capricornii isi fac planuri de viitor cu persoana iubita

×
Codul embed a fost copiat

Horoscopul zilei de 1 februarie 2014, prezentat de Neti Sandu. In aceasta zi, Pestii au parte de surprize de proportii, iar Leii primesc daruri.

VARSATOR
O sa fie distractie, zi de nastere cu cadouri, party, acasa ori la munte, sau dati o fuga in alta tara, ca doar odata pe an e ziua voastra de nastere. Poate alegeti o varianta si ieftina si lejera de distractie ca sa nu intrati in banii de rate, facturi, impozite.

PESTI
O stare de buna dispozitie la revederea cuiva drag, vi se va face si o surpriza care sa va dea peste cap, poate fi o declaratie de dragoste de toata frumusetea. O sa primiti ceva in dar, o sa va faceti carduri reciproc, prietenii va vor insoti pe tot parcursul zilei si va veti incarca frumos bateriile sufletultui.

BERBEC
Pareti dependenti de adrenalina si atunci ati fi dispusi sa va implicati intr-un eveniment artistic sau sportiv si sa primiti apluze la scena deschisa. O multumire sufleteasca la auzul unor vesti sau poate ii faceti un pustiu de bine unei persoane care se afla in dificultate.

TAUR
Se-anunta musafiri si o sa stati la taclale, mai pregatiti si ceva bun de mancare si ca de obicei, o sa va simtiti in elementul vostru - tot acasa. Fiinta iubita o sa va faca unele concesii, sa mearga unde aveti voi chef, la un restaurant, la un film sau in statiunea perfecta.

Citește și
horoscop zilnuic, horoscop astazi
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

GEMENI
Ati putea iesi pe undeva in afara localitatii, sa respirati alt aer, sa schimbati peisajul si sa faceti un pic de miscare daca urcati pe munte sau daca sa dansati intr-un club, la un party. E cineva interesat de voi s-aveti o relatie sentimentala si poate vi se face cunostinta n- exista un element surpriza astazi.

RAC
Invitatie intr-un mediu cu pretentii, o sa va faca placere sa vedeti cum traiesc si alti oameni si poate imprumutati o idee, urmati vreun model. Se poate sa vina un prieten din afara tarii, sau, oricum, de la drum lung si sa va petreceti mare parte din zi impreuna si poate si maine, poimaine.

LEU
Se poate sa contribuiti cu niste bani la nunta unor prieteni apropiati, sau le luati un cadou unor sarbatoriti - la care va dcuceti in vizita - banii sunt in continua miscare. O sa primiti ceva in dar, cei din jur au nevoie de prezenta voastra si va cheama pe la sindrofiile din targ.

 

FECIOARA
Noutati in plan afectiv, apare cineva care o sa va faca sa traiti intens fiecare clipa sau o sa va-ntelegeti mult mai bine cu actualul partener de viata. O surpriza placuta din partea fiintei iubite si se poate sa intre in discutie o logodna, casatorie sau postura de parinti.

 

BALANTA
Se contureaza un eveniment festiv care sa va tina in priza, sa umblati dupa tinuta vestimentara, cadouri pentru protagonisti, si in rest distractie in toata regula. Segmentul sanatate are niste semne de intrebare, minusuri chiar pe care le puteti diminua cu medicamente plus odihna.

SCORPION
E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care va fi alaturi de voi de-aici inainte si o sa formati un cuplu pentru ca veti gasi afinitati comune. Foarte posibil rendez-vous si o sa puteti constata ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de suflet.

SAGETATOR
O invitatie de protocol la vreo gala, un simpozion, o sindrofie, o festivitate la care ati putea da o mana de ajutor si sa luati si un premiu. Se poate sa petreceti mare parte din zi impreuna cu copiii, cu niste oameni tineri - undeva la munte sau intr-o zona de agrement.

CAPRICORN
E rost de plimbare si de petrecere pe unde ajungeti diseara, la noapte, prilejuri se vor gasi, o nevoie interioara pentru asa ceva se observa si o sa dati curs oricarei invitatii. Va faceti planuri de locuit impreuna cu fiinta iubita, de mutat in alta casa, de legalizat relatia pana la vara.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Din cauza unor combinatii ceresti, luna februarie promite sa fie una instabila, caracterizata de o serie de curenti astrali din diferite directii. Evident, aceste miscari nu se vor reflecta in modul cel mai bun asupra noastra.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar ar fi cerut și garanții.

Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri
Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri

Israelul a bombardat în timpul nopţii de luni spre marți nordul Fâşiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele săptămâni.

Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”
Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”

Primarul general Nicuşor Dan este de părere că bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Capitalei în 2024 se va da între el şi Cristian Popescu Piedone.