Horoscop zilnic 19 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu.Cum tot ne pregatim de sarbatoarea Invierii, astrele ne indeamna sa nu ne gandim doar la cadouri, ci si la impacare, daca suntem certati cu cineva.

BERBEC
Puteti pleca la drum sau sa sa-l continuati daca ati pornit de ieri si v-ati oprit pe la niste rude sau prieteni, oricum o s-ajungeti pana la Inviere.

TAUR
O sa va-ntoarceti buzunarele pe dos sa le luati alor vostri tot ce si-au dorit si sa aveti pe masa cele mai delicioase preparate, asa cum v-ati obisnuit.

GEMENI
In orice moment puteti pleca si sa ajungeti pana la noapte la Inviere sa petreceti cu tot cei dragi intr-o atmosfera de bucurie.

RAC
O sa va faceti timp sa treceti si pe la prieteni dupa ce veti ciocni un ou cu familia si-o sa va incarcati, frumos, sufleteste, o sa fiti fericiti.

LEU
E o efervescenta la voi si o sa va reuseasca tot ce v-ati propus, ba chiar si pe deasupra, iar cei din jur or sa vibreze in aceeasi nota si-or sa vina in intampinarea dorintelor voastre.

FECIOARA
O atmosfera cu totul deosebita acolo unde veti ajunge de Inviere si-o sa existe un declic sufletesc, veti uita de toate necazurile si-o sa capatati o infuzie de optimism.

BALANTA
Program incarcat, treburi gospodaresti, pregatiri la foc continuu si in rest distractie si surprize din cele mai placute pe care le veti face altora dar si voua.

SCORPION
E posibil sa va intre niste bani, acum, pe ultima suta de metri si sa mai luati una alta sa fie masa bogata de sarbatori.

SAGETATOR
Sunteti dispusi sa cheltuiti atat cat e nevoie ca s-arate totul bine, sa fie gustos, sa-i vedeti pe toti fericiti ca sa treceti impreuna peste toate greutatile.

CAPRICORN
Pareti gata pregatiti de musafiri, dar nu e exclus sa va aflati in alta localitate, la munte, la mare, sa profitati din plin, de restul zilelor de odihna.

VARSATOR
O sa retraiti bucuria revederii unor oameni cu care ati petrecut o buna bucata din viata voastra si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste, o sa radiati de fericire.

PESTI
O implinre sufleteasca, vine cineva de departe si o sa aveti cu cine sa impartiti reusitele din ultima vreme, o sa-i comunicati planurile cu bataie lunga.